Moderaator: Meeskond
Yamanu kirjutas:Heroes sucks big time nagu... ma suht vihakn seda sarja... täisidiootne. Ma ei viitsi siin mingeid fakte tooma hakata.
"It's 90210 meets the Breakfast Club with super powers
if you are a human bomb about to explode and wipe out New York - move to the Arizona Dessert
Kidd kirjutas:Yamanu kirjutas:Heroes sucks big time nagu... ma suht vihakn seda sarja... täisidiootne. Ma ei viitsi siin mingeid fakte tooma hakata.
"It's 90210 meets the Breakfast Club with super powers
if you are a human bomb about to explode and wipe out New York - move to the Arizona Dessert
Sarnaseid sisutuid nõuandeid võib peaaegu iga filmi kohta öelda, et kuidas mõistlikum oleks teha.
Time traveli kohapealt sa võiksid neile kirjutada kuidas time travel tegelikult käib, sa paistad seda teadvat![]()
Pealegi, isegi kui seriaal on saast, siis respekt tegijatele, kes saastaga roppu raha oskavad kokku ajada.
Yamanu kirjutas:Ega ajas rändamine eriti keeruline ei ole, mööda wormhole´i ikka, kuidas siis muidu...Heroeses lihtsalt täiesti lambikalt see ajas rändamine tehtud... Ühtegi füüsikalist fakti või midagi ei ole kasutatud... Näiteks teema oleks võinud Einsteini relatiivsus teoorial põhineda... Aga ei, nad läksid lihtsamat teed... Esimesed 2 osa olid isegi päris huvitavad... siis läks asi alla mäge... kannatasin ära kungi 10nenda osani lootes, et midagi muutub... aga jah. On kuidas on
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist