Mõned anonüümsed nimitegelased/objektid.

Õiged vastused :
1.
Thumbsucker - õigesti vastatud: 3/15
2.
Coffee and Cigarettes - õigesti vastatud: 13/15
3.
Anaconda - õigesti vastatud: 10/15
4.
Ronin - õigesti vastatud: 10/15
5.
Titanic - õigesti vastatud: 13/15
6.
Crna macka, beli macor/ Black Cat, White Cat - õigesti vastatud: 13/15
7.
Cry-Baby - õigesti vastatud: 9/15
PUNKTID:44p -
Soprano37p -
hau35p -
Ralf34p -
LiveForThis, Spellbound33p -
eerik30p -
KiiZ27p -
Forza26p -
rauls24p -
Nowitzki23p -
breakout19p -
IlseV18p -
kbong13p -
Garli5p -
Rain, mr.Hyde
Forza kirjutas:Anaconda on facepalm.
Soprano kirjutas:Anaconda - really?
kbong kirjutas:Anaconda? Nii kui nii on mingi tüngakas aga ma ei oska peale selle ja Boa vs Pythoni pakkudagi midagi.
Spellbound kirjutas:3. Nii stiilne madu saab ainult Anaconda`s olla
Ma lisasin selle Anaconda tegelikult kogemata, väljajäänutest teine oleks pidanud selle asemel olema. Ohwell.
Ralf kirjutas:Kommentaarid:
1. Vaadatud, kahjuks ei meeldinud.
2. Üks väga suurepärane film, võib-olla seepärast, et olen väga kohvi- ja sigaretilembeline, kuigi mind üllatab, et filmi tegelased jaksasid nii palju neid kahte koos tarbida.
3. Päris korralik guilty pleasure film. Ei välista, et tegu võib olla ühega järgedest, aga kuna see olukord on ju sarnane "Batman Returnsi" situatsioonile, tuleks vast õigeks lugeda.
4. Osaliselt nähtud.
5. See peaks küll "Titanic" olema. Otsisin Google'ist kinnituseks laeva vraki pilte ja tundub küll sarnane olevat. Alguses oleksin arvanud, et äkki "Jaws 2", sest seal oli ju stseen, kus sukelduja laevavrakki seiklema läks ja pidi hai eest põgenema. Mõtlesin ka piraatide filmidele.
6. See on nüüd küll üsna huupi ja lohaka Google'ist otsimise tulemus. Pilt ise on väga-väga tuttav, aga seda võõrkeelset filmi näinud küll pole.
7. John Watersi oma, eks? Vahepeal oli olemaski, aga vaatamata ta jäi.
Iseendale mul ka teab mis võimsat Thumbsucker muljet ei avaldanud. Mingi selline teema, et PÖFFi reklaam haipis ootused liigkõrgele. Kui filmivalikus veel hästi ei orienteerinud oli see pidev asi PÖFFil.
Architecture of Reassurance on aga päris tubli väike film ja Mike Mills on suht multitalentne.
Cry-Babyt nägin ise kunagi üliammu, enne kui üleüldse Deppist teadlik olin, mingilt saksa kanalilt. Mäletan vaid üht stseeni, kus Deppi
love interest nuttis ja kogus pisaraid mingisse purki. Sai ühe ropsuga vähemalt 0,5 l. Samas, mu mälu võib veidi ebaselge olla. Kuuldavasti moonduvad need mälestused rohkem, mida pidevamalt kasutatakse ja see film on oma veidrusega end tihti meelde tuletanud.
rauls kirjutas:Vastused:
2. Mis pildil on näha? Mina näen teiste seas näiteks kohvi ja sigarette, seega vastan "Coffee and Cigarettes". Tegelt filmi poster on ka väga hästi meelde jäänud, nii et see pilt ei valmistanud üldse probleeme.
6. Mis pildil on? Must kass ja valge kass, seega vastan "Black Cat, White Cat". Loogiline ju!

Mkay, ma ise eeldasin, et vastuseid trükkides muutuvad juba arvatud filmid vihjeteks. Kõikidel piltidel oli infot minimaalselt ja erinevalt eelnenud visuaalsetest paralleelidest oli seekordse vooru kaadritel kujutatud filmide pealkirju. Soprano suutis läbiva teema defineerida, aga ehk jagas keegi veel välja. Eeldasin, et õigete vastuste tajumiseks ei pea filme isegi mitte näinud olema, seepärast nimetasingi vooru kergeimaks.
LiveForThis kirjutas:1. Sixth Sense. Seal oli üks poiss, kes issi jahipüssiga endal ajud välja lasi ja siis käis Haley Joeli kimbutamas. Aga võib olla ei ole ka.
2. Coffee and Cigarettes. No pealtnäha nagu oleks. Aga võib olla teed just peteka?:D
3. Anaconda. Teine osa see kindlalt ei ole. Ma arvan.
4. Ronin. Arvasin kohe ära enda arust. Algul kahtlesin, et äkki on hoopis The Last Samurai.
5. Titanic. Obviously
6. Black cat, white cat. Ilgelt pull film.
7. Cry-Baby. Pisarapoiss Johnny. Ägedalt võlts hääl oli tal ühe loo juures. Oli vist Tear Drops Falling.
7. voor: Mis filmidest kanti jägnevaid näokatteid? (8p)1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
Tüüpilises rütmis edasi, kirjade saatmisega aega 48 tundi. Vastuseid ootan seega kolmapäeval
11.11.09 kella 23.00'ni.
Ikka veel, EDU!