IlseV kirjutas:Vastused on aga järgmised:
1. "Jaws"
2. "The Shining"
3. "Looper"
4. "Into the Wild"
5. -
Viimast välja ei mõtle. Kõik meelde tulnud ja tuletatud prantsuse filmid kiirel kontrollimisel sarnaseid postreid ei kasutanud ja edasine guugeldamine stiilis "french films with le in the tit-le" poleks ka enam see..
Küll aga - kiidan "Looperi" teostust.
Danke! IlseV vastus oli esimene, pea et täielik ning sisaldas lisaks mitmekülgselt muhedatele pisiasjadele ka illustratsioone. Stiilipunkte +5.
Ralf kirjutas:5. mingi Wes Anderson kindlasti, äkki Royal Tenenbaums.
Ei taha vale vastust nina peale visata.Tatsin vaid ära märkida, et mitu inimest jõudsid sama pakkumiseni.
ZeMonsta kirjutas:1. Jaws - duunnn dunnn... duuuunnnn duun... duuunnnnnnnn dun dun dun dun dun dun dun dun dun dun dunnnnnnnnnnn dunnnn. Esimene poster läbi hammustatud.
2. The Shining - vist? Mõned ametikirjeldused viivad mõtted animatsioonile, aga äkki on need siia mängijate eksitamiseks juurde monteeritud... Hmm, eeldan, et mänguvedaja teed on ettearvamatud ning pakun siiski Kubricku filmi.
3. Looper - mõtted liikusid alguses Face/Off jms suunas, kuni mu uitav pilk plaadiriiulil kükitavale Looperi soundtrackile sattus. BOOM vastus käes.
4. Into the Wild - seda kurikuulsat bussi juba naljalt ei unusta. Filmi ennast pole kaua vaadanud, aga Eddie Vedderi viisid satuvad playlisti üsna tihti.
5. Le Samourai - kes oleks arvanud, et "Trench coats in popular culture" võib sedavõrd kasulik lugemine olla. Tänks, Wikipedia!
See kiri sisaldas nii mitmeid vastuseid ZeMonsta kohta, küsimustele, mida ma isegi ei osanud esitada.
Ma olen ItW vaid ühel korral näinud, aga mäletan siiani kuidas vaatasime seda sõprade seltskonnaga, ilma et kellelgi oleks filmi kohta mingeid eelteadmisi. Lõpuemotsioon oli kõigil ühiselt võimas. OSTi kuulasin peale seda ilmselt liiga pidevalt ja palju. Nagu RHCP ja mitmete muude väärt asjadega, terve elu ports sai seetõttu üsna lühikese ajaga täis.
Kõige universaalsem reegel selles mängus, ülesanded on koostatud heatahtlikult. Ma ei oska nende keerukust alati ette ennustada. Seega pole üles seadnud tõmmekaid, mille ohvriks langejaid käsi kokku hõõrudes ootan.
Level kirjutas:1. Jaws
2. Sulle see kollane meeldib ikka.. Tulistan puusalt Kill Bill'i
3. Oleks nagu tuttav ja samas nagu ei ole ka.. Rounders?
4. Into the Wild
5. Submarine ehk
Teooriad kollase osas:
1. Mulle lihtsalt meeldib kollane, väga ja väga.
2. Tegelikult ongi kollane mängu läbivaks motiiviks ja mängu pealkiri oligi ülipüüdlikult keerukas sõnamäng. Võtsin kirjavea omaks lihtsalt selleks, et rohkem kõmu tekitada.
3. See mäng on tegelikult ohverdusriitus
The King of Yellow pühaduse pühitsemiseks. Mängu lõppedes kustutab eerik kõigi osavõtjate postitused foorumist ja läheme käest kinni hoides ning ringtantsu vihtudes Carcosasse.
CM-Girl kirjutas:1.Jaws (1975) Esimese laksuga oleksin pakkunud filmi "Piranha 3D", aga siis vaatasin kus pealkiri asetseb.

2.The Shining (1980)
4.Into the Wild (2007)
5.Le Samouraï (1967) Kirjutasin otsingusse "movie poster le" xD
Viienda lahendus tuli küll geniaalselt lihtsalt.
Soprano kirjutas:1. Jaws - raskusaste 1/10
2. The Shining - raskusaste 9/10
3. Looper - raskusaste 9/10
4. Into the Wild - raskusaste 1/10
5. - raskusaste 10/10
Noo, aga ilmsel ju ongi nii. Kui õige vastus on silme ees, siis plahvatab ta momentaalselt. Kui pead vaeva nägema, et vastus kuskilt välja otsida, siis seda vaeva ka ikka jagub. Või siis kummutab CM-Girli kiri selle väite 100%liselt.
JazZ- kirjutas:Tere,
1.
This time it's personal? Jaws (seekord veel ilma kättemaksuta)
2. No see on kohe kindlasti
personal. Saan päris hästi aru, miks kõnealune poster sellele filmile suurepäraselt sobib - paras
torture on. Mina pärast Jolti uue vooru piltide nägemist:
But I know it, I know I know it... (Jeah, kasutasin seda sama tsitaati 0lli mängus ka, aga kammoon, see on nagu filmimängude jaoks loodud).
The Shining (?)
3.
Well played! Kui eerik jälle eerikut peaks tegema ja kommenteerimist boikoteerima, võin anda siseinfot, et tal läks selle välja nuputamisega aega vähemalt 2 tundi. HA HA!
Loop , er .
4.
inb4 <@Ralf> oeh, see ila ka siin
Into the Wild, mis on üks parima soundtrack'iga filme üldse (jah, absoluutselt
kõigi jaoks).
5. Eva kurtis, et Soprano ei võta tema antud postri kohta käivat ideed eriti tõsiselt, nii et seda pakkudes olen ma juba ette võitja (olgu see tegelikult siis õige vastus või mitte). SUCK IT, SOPRANO!!!
The Grand Budapest Hotel?
Igaks juhuks jätan täpsustamata, mitu filmi mul ülal nimetatutest nägemata on, et edaspidisest noomimisest kavalalt hoiduda.
Märgin siis omaltpoolt ära, et ülestunnistused oleksid tasakaalus, et mul on Cloud Atlas siiani nägemata. Tuli kinno sellel ajal, kui Austraaliast edasi liikusin (mis btw oli kolm kuud hiljem kui Eesti esilinastus, seal jõudsid üleüldse kõik asjad kuidagi hilja kinno). Hiljem tegid sõbrad CA nii maha, et jätsin kuidagi vahele. Trailerit vaadates tekib aga alati tunne, et see ei saa olla midagi muud kui lahe-
Igatahes, suur aitäh ka siseinfo eest. Eeriku meetodid on mulle täiesti läbipaistmatud. Aga ülitõhusad.
eerik kirjutas:Jaws - Niivõrd ikooniline poster. Järgmine!
The Shining - Minu arvates on vist kõikidel Stanley Kubricku filmidel sellised omamoodi imelikud plakatid. Kuidas nüüd selgitada... Ei ole jalustrabavad, pigem vastupidi aga mitte ka koledad. Lihtsalt meeldejäävad. Probleeme see ei valmistanud.
Looper - JazZ- juba spolis ära, et selle plakatiga läks mul kõige kauem aega. Selle pärast on mul endal ka piinlik, eriti arvestades kui häälekalt ma enda sümpaatiat selle filmi vastu foorumis olen ülesnäidanud. See oli kohe kuidagi nii tuttav aga lihtsalt ei tulnud pähe. Mängukaardid viisid mõtted kasiino- ja pokkerifilmidele. Lõpuks ma lihtsalt istusin ja jõllitasin seda "kollaaži" keset ööd kui äkki klikkis peas ära, millega tegu on. Otsustavaks lüliks said ilmselt need lendlevad prahiosakesed pealkirja taga.
Into the Wild - Selle filmi viimatisest ja seni ainsast vaatamisest on juba nii palju aastaid möödas. Peaks seda kordama. 2007 oli ikka suurepärane filmiaasta.
Le Samouraï - Järjekordne ülestunnistus: ma pole seda filmi näinud. Küll aga olen võrdlemisi hästi kursis selle problemaatiliste Blu-ray väljaannetega. Prantslased lihtsalt ei suuda enda käsi liigse DNRi (digital noise reduction) kasutamisest eemale hoida.
*eerik ei viitsinud korralikult
proofreadida ja YOLO, SWAG, etc. Ilmselt ainsad eeriku kirjutatud tekstid foorumis, millest võib ka vigu leida. Otsige üles, pärast on, mida nina alla hõõruda.
2007 oli tõesti väga suurepärane filmiaasta. Ilmselt oli see ka osalt põhjus, miks tollal foorumiga ühinesin.
Olgu, minult ka aus ülestunnistus seoses Le Samouraï'ga. Olen seda filmi vaadanud vaid korra ja see oli üsna mitu aastat tagasi. Ilmselt polnud mu tollane filmimaitse veel lõpuni küps - iseasi, kas selline asi üleüldse lõpuni küpseb või peale küpseks saamist paika jääb (kui nüüd jälle Fincher näitena sisse tuua, siis aastate eest oleksin tema loomingust lemmikfilmiks valinud Fight Club'i, hetke maitsele vastab Zodiac aga oluliselt enam). Igatahes, ei saaks öelda, et tollal Le Samouraï'st vaimustusin. See paistis mulle pigem sisutühja poosetamisena ja selle aja mõõdupuuga võttes oli too film lihtsalt täiesti pingevaba.
Ja vaatamata sellele mäletan stseene ja hetki sellest filmist praeguseni ülitäpselt ning kogu Melville looming, mida Le Samouraï järel olen vaadanud, on jätnud väga võimsa mulje. Iseäranis Le cercle rouge ja L'armée des ombres, ei pea paljuks neid filme meistriteosteks nimetada. Tõestasin iseendale ära, et ilmselt oleks aeg Le Samouraï üle vaadata.