Kolmanda vooru õiged vastused:
I
37°2 le matin/Betty Blue (1986)II
Ran (1985)III
Fitzcarraldo (1982)IV
Das Boot (1981)V
Octopussy (1983)VI
Der Name der Rose (1986)VII
The Mission (1986)Pähkel
Sans toit ni loi/Vagabond (1985)Kõik peale Octopussy väärivad vaatamist. Eraldi tooksin välja Betty Blue, mis siit nimekirjast on mu kindel lemmik. Pähkli režissööriks on Agnes Varda, kes erines kõikidest teistest uue laine režissööridest selle poolest, et ta on naine

Aga kuulaks seda maailma esimest superstaari:
http://www.youtube.com/watch?v=t936rzOt3Zc Fitzcarraldos oli Carusol suur roll. Film oli justkui talle pühendatud. Midagi sarnast võib ka Woody Alleni Match Pointi kohta öelda.
Pingerida:
1. Soprano 24p (I, II, III, IV, V, VI, VII, PÄHKEL)
2. CM-Girl 15p (V, VI, VII, PÄHKEL)
3-4. Spellbound 12p (II, III, IV, V, VI)
3-5. uLtImAtEcRiTiC & Zinera 12p (II, III, IV, V, VI, VII)
5-6. Level 11p (I, II, III, IV, V, VI, VII)
5-6. LiveForThis 11p (III, IV, VII)
7. Rassu 9p (III, IV, V, VI, VII)
8. Ralf 8p (I, III, IV, V, VI)
9. Forza 4p
Nagu näha, siis 80-ndate voor oli üpris lihtne. Kõik, kes vastasid, said võrdlemisi palju punkte. Connery, Moore'i ja karvase De Niro ära tundmine enamikule probleeme ei tekitanud. Meeldiv oli ka see, et kaks kasutajat vastasid ka pähkli ära. Luban teile, et 70-ndate voor nii lihtne ei tule.
Nii, aga nüüd oleme jõudnud IV vooru (1970-1979). Mulle 70-ndad tohutult meeldivad ja filmide valimine siia vooru oli keeruline, sest häid filme, mida tahaks küsida, on ju nii palju! Siiski mingi valiku suutsin teha. Seekord on kõik filmid saanud minult kindla 10/10 v.a pähkel, aga too on üldse klass omaette.
I film
II film - Piltidel peaks üks tuttav nägu olema.
III film - Siia oli keeruline pilte leida.. ei tea küll miks
IV film - Oma žanri parim (žanr peaks üpris ilmselge olema, äkki siis ka päritolumaa?)
V film - Võta vunts ära ja kelle sa saad? Piltidel on näha lausa kahte prantsuse täielikku tippnäitlejat!
VI film - Järjekordne prantslaste film, mida üdini jumaldan.. piltidel on režissööri ennast ka näha
VII film - Võiks olla väga lihtne. Kohustuslik film.
Pähkel - Seekord ei oskagi midagi vihjeks tuua.. Alice imedemaal oli filmi üheks ajendiks. Päritolumaa on kinomaailmas väga vähetuntud. See ongi vist ainus tolle ma film, mida näinud olen. Tim Burton leidis selle filmi lõpu olevat nii tähendusrikka, et kasutas midagi sarnast ühes omas filmis.
Vastused palun saata hiljemalt kolmapäevaks! Kell 23:59 läheb voor lukku. Võite jälle lisada, kuidas keegi mingi filmis leidis. Selle vooru tagasiside oli huvitav ja kohati päris vaimukas!