Mäng ongi läbi! Finaali vastused:

Mallrats (1995) - 7/28
Iron Man (2008) - 12/28
Sügisball (2007) - 6/28
Flash Gordon (1980) - 5/28
Il buono, il brutto, il cattivo. (The Good, the Bad and the Ugly) (1966) - 0/28
London (2005) - 3/28
Mad Max (1979) - 2/28
Idiocracy (2006) - 5/28
Dead Man (1995) - 7/28
No Country for Old Men (2007) - 7/28
Eagle vs Shark (2007) - 6/28
Edward Scissorhands (1990) - 3/28
Dead Snow (Død snø) (2009) - 0/28
Oldboy (2003) - 5/28
Nacho Libre (2006) - 5/28
Boonusküsimus - 0/28
Üllatav, et just Iron Man kõige rohkem ära tunti. Ma ise nt.
siin ei tundnud seda I'd kohe ära. Sealt IMP Awards lehelt oleks vist pooled tähed/filmid leidnud. Võib-olla keegi kasutaski? Il buono, il brutto, il cattivo ja Dead Snow jäid kõigile tundmatuks. Seda I'd pidasin ka ise kõige raskemaks, sest leidsin selle tähe ühelt halva kvaliteediga pildilt. Ning keegi ei tulnud vist selle pealegi, et küsin mõnda võõrkeelset filmi originaalkeeles...
Statistikat: mängus oli kokku
71 filmi posterit ehk päris palju! Vastuseid tuli kokku
595!
Kommentaarid:marju kirjutas:Suht rasked voorud olid, kui tegemist filmidega, mida näinud pole. Tänu postrite otsingule leidsin mitu filmi, mida vaadata.
Lemmikuid välja ei tooks, sest huvitav mäng oli, töö-kool sai seepärast isegi kannatada.
Ootan juba järgmist mängu!

Mul on selline traditsioon, et teen iga aasta ühe mängu. Kohtume järgmine mai?
IlseV kirjutas:Sügisball oli esimene film, mis automaatselt meenus. Teistega (või siis nendega, mille ma üles leidsin) oli veidi tegemist.
Boonuspunkte ka ei tule, aga äkki aitab see, kui HBO-vendadele kirjutada ja otse küsida.
Statistika:
Kõige raskemad voorud olid 11 ja 13 ehk see nädalavahetuse asjandus, kus ainult Where The Wild Things Are teadsin. Hard Candy püüniseterad tundusid mulle igatahes püramiididena, nii et ka silmad valetavad.
Kergeimad olid kindlasti need, kus kõik pildid üles leidsin, aga see pole ka vist suurem uudis.
A ja siis seda ka, et see otsimismäng on tore idee. Ja kui III koht minule saab, vot siis, vot siis on elu lill.
Kirjutasin HBO'le, kuid pole vastatud.

P.S. Kas ma olen juba öelnud, et IlseV ja marju on mu lemmikkasutajad filmiveebis?

Näitasite kõikidele vanadele peerudele koha kätte!
ruut kirjutas:Finaal oli jõhker, osad jäid otsimata, kuna jaksu ei olnud. Peast oskasin vist ainult ühte, ülejäänud, mis kirja said oli otsimise tulemus.
Muidu oli äge mäng, kahju et ma alles nii hilja liitusin. Vähemalt tuletas meelde, et peaks enda seinale ka paar postrit muretsema, jee.
chello kirjutas:Huvitav, seni on päris hästi läinud, aga seekord ei tule üldse midagi ette peale nende kahe.
hau kirjutas:Tänks et korraldasid sellise ürituse, see oli niii tore *muah*.
Sa vääriks ka ühte piletit.
Kusjuures Kaido pakkuski täna mulle täiesti ootamatult mängu korraldamise eest ühe pileti. Kinno minek!
rauls kirjutas:Kõige huvitavam oli näitlejate nimede järgi filmide otsimine. Siis oli väga oluline vihje kohe olemas.
Kõige naljakam oli Forrest Gumpi juhtum.
Kõige raskemad olid viimase nädala paarispildid (välja arvatud "Choke").
Spellbound kirjutas:Ma peale ühe ei teagi rohkem, aga sellegi poolest saadan omapoolse kommentaari mängu suhtes.
Kõik oli väga tore. Ei olnud liiga uusi filme ka, et alati automaatselt kohe ära oleksin tundnud. Ajurakkudele sai vähemalt tuld anda ning kõvasti klaviatuuri klõbistada nime saamiseks isegi kui teadsin 5-st nimest ühte. Asi pole võitmises, vaid mängutuhinas. Tegelikult ka võitmises. Nii räägib kaotaja=) Oleksin võinud subclubis ka tihedamalt kaasa lüüa, aga olen seal viimasel ajal harv külaline ning kui õppimise kõrvalt midagi arvutiekraanil vilkus siis eks see oli ikka Filmiveebi aken.
Teinekordki.
LiveForThis kirjutas:Aga mäng ise oli igati kiiduväärt. Ise vast ei viitsiks teha, aga tegelikult ei tea ka. Endalgi huvitav ju. Tubli töö, Soprano!!!!
Ei ole lihtsalt võimalik, et LiveForThis ja Spellbound jäidki lõpuks viiki! Kusjuures mõlemad teadsid ainsana Iron Man'i - kaksikud ma ütlen!

Jolt kirjutas:Seda korda enam vastuseid juurde ei tule. Ühelt poolt pole aega otsida ja samas, mulle meeldisidki kõige enam need voorud, kus arvamisel olnud kraami osas oli kindel aimdus, et olen näinud. Viimased leidmata jäänud tekitavad aga tihedat müstikat ja ma ei oska abi saamiseks mitte üheski suunas vaadata. Ohwell... liiga tõsine pingutus võtab mängult võlu.
Parima vooru osas ei oskagi midagi konkreetset välja tuua. Väga lahe oli, et suht kõike arvatavat sidus mingi teema. Nädalalõppude erid olid ka päris muhedalt isesugused. Niivõrd palju igasuguseid mooduseid, kuidas postereid segmentideks jagada ja suht kõik toimisid väga lahedalt.
Igatahes, suured tänud väga meelelahutusliku mängu koostamise eest. Sai veedetud päris mitu head tundi, ilmselt liigagi palju. Otsimine oli täpselt piisaval määral võimalik, kui mälu veidigi töötab, nii et suht ideaalne mängu tüüp IMHO. Või siis, vaadates mõne teise kaasfoorumlase nõutust ehk olid posterid objektina just minu jaoks äärmiselt sobilikud. Oleks teemaks olnud mingi tunnusmuusika teema või midagi sarnast, siis ilmselt topi suunas trügida poleks suutnud.
Nii kommenteeris võidumees!
Punktitabel (Sulgudes on finaalis saadud punktid)63p - Jolt (12)57p - hau (6)46p -
IlseV (12),
marju (10)39p -
chello (2)37p -
rauls (9)30p -
LiveForThis (1),
Spellbound (1)27p -
kigents (7)26p -
T-Bag (3)24p - eerik
22p - rivos
18p -
ruut (9)17p -
Forza (1)16p - hullman, Hülss
15p - breakout
14p - tharts
10p - KiiZ
9p - raiz
7p - Gang-pae
6p - Rain93
5p - Ralf, Wisegirl
4p - Will Turner
3p - Garli
2p - auris7
1p - gangz2008
Niisiis kullakallid
Jolt ja
hau kirjutage mulle oma kino soovist:
filmimang@gmail.com või mu
privasse. Valige film, aeg (päevane seanss) ja ka nt. rida. Ostan teie eest pileti ära ja saadan tagasi prinditava pdf faili. Kui valite nt. Termika, siis võiksime isegi koos mõnele seansile minna...
Loodan, et teised mängijad ainult auhindade pärast mängus kaasa ei löönud. Need olid lihtsalt pisikesed motiveerijad. Meenutan alati, kuidas vanadel headel aegadel mängisime lihtsalt punktide peale ja oli samuti põnev!
Tänan kõiki heade sõnade eest! See annab julgust kunagi uue mänguga lagedale tulla.
Over and out.