1. Zodiac
18. No Country for Old Men
70. Michael Clayton
74. There Will Be Blood
Moderaator: Meeskond
Soprano kirjutas:Ma ei saa seda otsust teha kahjuks. Country nägemata.
Iseenesest oleks omamoodi lahe, kui kõige esimene pakutud film ka võidaks.
Forza kirjutas:Ma hakkaks naerma, kui selle valiku teeb inimene, kes on mingi just liitunud ja pole kumbagi näinud.
Forza kirjutas:Ühesõnaga mõni roheline
Storm kirjutas:Forza kirjutas:Ma hakkaks naerma, kui selle valiku teeb inimene, kes on mingi just liitunud ja pole kumbagi näinud.
Ma hakkan ise hoopis naerma. Ma ei saa nagu aru, kuidas saad sa liitumiskuupäeva järgi öelda, kas inimene on näiteks mõni filmikriitik või 7 aastane laps? Seda enam, et kas ta on filmi näinud või mitte. Vabandust! Aga sellised mängud on naguinii nii subjektiivsed, et õudne. Kurat, kui MULLE meeldib mõni film, mis pole näitekst imdb top 250-s ja kui olen näinud ära filmi, mis asetseb kuskil tipus ja mulle see ei meeldi, siis ma ka eemaldan selle, mis mulle ei meeldi. Ja mind ei huvitaks karvavõrdki, kui keegi sinusugune tuleks ütlema, et see polnud kaugeltki mitte parim film. Igaüks teab ju ise endamisi, mis tema arvates parim on.
Ja siis veel see asi, kuidas kurat te näete selliseid filme, mis näiteks alles kuuaja pärast kinno jõuavad? Lihtsalt tahaks ise ka teada. Saan aru, et tõmmates (või on ka muid mooduseid?, seda tahaksingi teada, ja kui on, siis mis need oleks), aga kas nende filmide kvaliteet on tõesti siis vaatamist väärt?
Kas ma olen siiamaani valesti aru saanud, et selleni, et korralik dvd-rip välja tuleks, läheb ikka natuke aega-ühesõnaga kuni dvd välja tuleb?
Ja no kui te isegi olete need filmid kaameraga üles võetud versioonidena ära näinud, siis siinkohal pole mul enam midagi öelda.
Forza kirjutas:Ühesõnaga mõni roheline
Ma ei saanud pärishästi aru, mida sa selle rohelise all silmas pidasid. Inimest, kes sinu arvates, ei jaga "headest" filmidest midagi (pole neid näinudki) või inimest, kes on selles foorumi lihtsalt hilja avastanud?
See teeb siis sinust mingi all-stari või superstari? See, kui sa kunagi juhtusid siin endale kasutaja tegema ja kogusid kähku endale 1000+ postitust ei tee sinust veel mingit "tegijat", vähemalt minu silmis mitte.
Aa, ja siinkohal tahaks küsida, kas mõni kasutaja/moderaator oskab öelda, mis sai sellisest kasutajast nagu V aka max?
Aa, ja siis tahtsin veel öelda, et ise kahjuks ei tea, kas võitja oli "õige" või mitte, sest film jõuab kinodesse ju alles veebruaris...
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist