Vihje: filmi pealkirjas on sõnad "cannibal" ja "holocaust".Rassu wrote:Deodato film, mis igal pool ära bänniti
Üldine filmimäng
Moderator: Meeskond
Re: Üldine filmimäng
Vihje 2: filmi pealkiri on kahesõnalineRassu wrote:Vihje: filmi pealkirjas on sõnad "cannibal" ja "holocaust".Rassu wrote:Deodato film, mis igal pool ära bänniti
Äkki "Cannibal Holocaust"?
Ma olen erakordselt intelligentne!
Olen tähele pannud, et täna on ainult kolmes erinevas postituses "The Room"-i mainitud, nii et üritan foorumi taset pisut tõsta: Greg Sestero avastas (oma õuduseks), et see Tommy Wiseau armastatud film kirjeldab ta suhet eelmainitud "The Room"-i lavastajaga hämmastavalt täpselt.
Olen tähele pannud, et täna on ainult kolmes erinevas postituses "The Room"-i mainitud, nii et üritan foorumi taset pisut tõsta: Greg Sestero avastas (oma õuduseks), et see Tommy Wiseau armastatud film kirjeldab ta suhet eelmainitud "The Room"-i lavastajaga hämmastavalt täpselt.
Lisavihjeks veel, et Sestero karakter "The Roomis" sai oma nime kõnealuse filmi nimitegelast kehastanud näitleja järgi.JazZ- wrote:Greg Sestero avastas (oma õuduseks), et see Tommy Wiseau armastatud film kirjeldab ta suhet eelmainitud "The Room"-i lavastajaga hämmastavalt täpselt.
- Ralf
- love <3
"The Talented Mr. Ripley"
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
"Ja" ja "h"!Ralf wrote:"The Talented Mr. Ripley"
- Ralf
- love <3
Repliik "You want to live forever?" kõlas neis kahes Paul Verhoeveni filmis.
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
- These Silent Nights
- Teadmata kadunud

Võin mööda panna, aga äkki Robocop ja Starship Troopers?
- These Silent Nights
- Teadmata kadunud

The Jet Black Berries - "Love Under Will" oli selle 1985. aasta filmi soundtrackis.Mis filmiga tegu?