Vaatasin seda Tim Burtoni tutvustusfilmi vms youtube'ist, seda kust räägiti tast alguses ja kus Tim ise ka loomulikult rääkis, ma vaatasin selle ühe osa lõpuni, see kus tuli part 1 lõpp.
Mis mulle Tim'i puhul meeldib, on see mingi kurbus temas (loodan et ma nüüd jälle ei eksi, aga mul on kohutav tõmme viimane aasta kurbade inimeste vastu), ta joonistused on lihtsalt fantastilised, ülekõige ma armastan Edward käärkätt. Ma ei suuda vaadata mitte ühtegi klippi sellest filmist ilma nutma puhkemata. Kindlasti pool on ''süüdi'' sellest see film, kogu see kurbus seal ja kõik Edward Käärkäe juures. Teine pool on Johnny ja Winona suhe, noh kuna ma olen ikkagi väga suur Johnny fänn, siis loomulikult peab sellelgi oma osa olema. Need kaks poolt kokku teevad sellest lihtsalt imelise (ja kurva) filmi, mida vaataks aina uuesti ja uuesti. Kahjuks on hetkel see DVD kuskile kadunud, ehk tuleb uus osta, ei tea.

Ma näen esimest korda Timis ja Johnnys midagi sarnast nende iseloomudes ja kõiges. Aga nüüd Timi juurde tagasi. Kui ma vaatasin seda videot, siis mõned asjad mis ta ütleb on hästi targad ja meenutavad osati mind. Samas ma ei saaks õelda, et mulle Tim'i stiili juures kõik lõpuni meeldib. Pooled ta filmid on meeldinud, samas on ka neid mis mitte. Laibast pruut tundus mulle miskipärast isegi veidi õudne (see surmateema) Aga hästi armas gooti muinasjutt. Charlie ja Shokolaadivabrik tundus mulle selle eest veidi selline lapselik, ning arvatavasti seepärast nagu kuidagi see õhkkond ei meeldinud.
Nii et ma varem polegi olnud eriline Tim'i fänn. Samas nüüd kui ma seda videot vaatan ja kuulan ta juttu ja teiste kommentaare, siis meeldiks ta mulle nagu rohkem. Eriti meeldis mulle kui Johnny ütles, et isegi Tim oleks nagu Edward käärkäsi. See oli minuarust hästi ilus.
Ma arvan, et vaatan homme teised osad ka ära, sest kell on juba hästi palju. Aga igastahes hakkas Tim Burton just inimesena rohkem huvitama.