me saatsime sinna filmifestivalile selle filmi

Moderaator: Meeskond
Annikaaa kirjutas:Poisid, nagu ma aru saan teete te seda filmindusevärki päris üksi. Ses suhtes, et teid ei õpeta keegi.
Kurb oli vaadata kuidas te olete teinud nii suure kuhja filme ja mitte ühegi puhul neist endast 100% andnud. Või igatahes ma keeldun uskumast, et see on 100%.
Esiteks, ei saa filmidega teha niimoodi, et "võiks teha filmi poisist kel puudub otsustusvõime" "ee, mine katsu vetsu ust. Eeee, nüüd sina hüppa ette ja mine ise" "ee, nüüd sina. Ee, tee midagi." "Ok käib kah, paneme mussi taha ei jää nii igav."
Mkkm, defenetly not!![]()
Kahjuks on nii, et head fimid ei valmi üleöö. Kõigepealt tuleb idee. Kogu point. Siis hakkad sellest aretama mingit luustikku, paned paika sündmused, tegelaskujud, lõpu. Peale seda valmib käsikiri millele hakkad liha peale panema kirjutades dialooge, erinevaid detaile jne. Sellega läheb korralikult aega. Sa pead laskma käsikirjal jupp aega vedeleda (ma ei räägi tundidest) ja seejärel seda kriitilise pilguga üle vaatama ja korregeerima. Kui film on paberil ja sul endal koguvärk vaimusilmas olemas võid kaamera kätte võtta.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline