Moderaator: Meeskond
I think the craziest site I've ever visited was one where they put Depp's head on muscular bodies
LauraOlen kirjutas:Inimene kes on teistest erinev
redfox, st Reinuvaderi teine nimi kirjutas:OR, second idea: JD says pirates were the rock stars of that era. well, let him go by his words. Why is there never an army of admirers waiting in the port if the news of him approaching arrives before he does? Fan girls for Jack, imitating the very same crazy JD fan girls you can actually meet in real life.
Ja ma arvan, et kui tast oleks saand rokkstaar nagu ta tahtis, mitte filminäitleja, siis poleks ta küll neljakümnesekski elanud. alkohol oleks ta tapnud. ....või naised.
Hea Aasta kirjutas:Aga Laura, kui sul võimalus oleks - kas sa siis abielluksid Johnnyga ja armastaksid teda kuni surm teid lahutab?
Hea Aasta kirjutas:No loodan siis siiralt, et Johnny jätab Vanessa maha ja armub sinusse, Laura.
Weirdo kirjutas:Selles mõttes, et napakas see hullunud kilamine.
Ma mõtlesin, et kui ma peaks elus Johnnyga kohtuma, siis tahaks samuti fotot ja autogrammi.
Filmi „The Imaginarium of Doctor Parnassus“ võtted oleksid lõppenud kuue nädala pärast, kui Heath Ledger oleks saanud oma osatäitmise lõpuni viia, kirjutab Femalefirst.
Filmi režissöör Terry Gilliam on väga huvitatud sellest, et Depp võtaks enda kanda Ledgeri poolt mängimata jäänud stseenid. Gilliami arvates on just „Kariibi mere piraatide“ staar traagilise surma leidnud Ledgerile parim asendaja.
Ühe allika teatel on filmis koht, kus Heathi tegelane kukub läbi võlupeegli. Just see võiks olla sobiv koht, kus tegelast muuta ning Depp filmi sisse tuua.
Deppil ei ole hetkel ühtki tööd pooleli ning filmi meeskond loodab, et ta võtab pakkumise vastu.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist