Ma ei ole kahjuks Boratit näinud, aga treileris tundus ta päris hea isegi, kuigi Alan ja Helena olid paremad.
Moderaator: Meeskond
Reinuvader Rebane kirjutas:ahaa silmadest eelmine ongi Borati, ma mõtlen, Sacha Baron Coheniga pilt. KOHH-U-TAV keigar.
LauraOlen kirjutas:Hea Aasta kirjutas:Issand, kas teil muust pole rääkida kui Deppist??
OU MAI GAAD! Johnny on nii nunnu!!!
Ma ei hakka end isegi enam välja vihastama sinu tekstiga.
Lihtsalt, kao sinna tead küll kuhu.
Weirdo kirjutas:LauraOlen kirjutas:Hea Aasta kirjutas:Issand, kas teil muust pole rääkida kui Deppist??
OU MAI GAAD! Johnny on nii nunnu!!!
Ma ei hakka end isegi enam välja vihastama sinu tekstiga.
Lihtsalt, kao sinna tead küll kuhu.
Mis siin vihastada..Minu meelest nii naljakas vaadata, kuidas Deppist rääkimine alati inimesed nii närvi ajab
Eile Kanal2 pealt tulnud ulmethriller oli kui B-movie nii-öelda A-klassi näitlejatega. Lõputiitrite rulludes oskasin ainult kulmu kortsutada: kuidas said nii head näitlejad nagu Johnny Depp ja Charlize Theron (kes iseenesest tegid oma oskustele vastavad rollid) mängida niisuguses keskpärases mõttetus põnevikus, mille stsenarist/lavastaja ei suuda isegi lugu piisavalt selgelt jutustada, et lõpus ei tekiks mustmiljonit küsimust, millele vastuse saamiseks tuleb IMDb boardidel lugeda vastuseid teemadele, mida on teinud samasugused tumbad nagu mina...
/---/
Kord meenutas see film mulle "Rosemary´s Babyt", siis jälle "Species"-saagat, siis miskipärast Cameroni "The Abyssi" ja kõikvõimalikke muid ulmeõudusfilme. Iseenesest on hea, et niiviisi erinevates filmides nähtud elemente kokku kombineeriti ja ka head näitlejad filmi saadi, kuid sellegipoolest oli "The Astronaut´s Wife" parajalt imal ja mage. Hea seegi, et põnevust jagus ja täitsa tekkis huvi, mis selle "kahe minuti jooksul" (filmi läbiv teema - "need kaks minutit") ikkagi juhtus ja lõpp oli kah päris võluva puändiga. Selle asemel soovitan iga kell "Species" või "Species 2"-te vaadata.
3/10
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist