Moderaator: Meeskond
Täitsa õige jutt!Forza kirjutas:Hetkel vaieldamatu lemmiknäitleja. (hetkel, sest need vahelduvad iga poole aasta tagant umbes)...
Tema rollid "Gladiator", "A Beautiful Mind" ja "Cinderella Man" on ikka nii erinevad kui olla saavad ja ometi vääriks tä nende kõigi eest Oscarit. Esimese eest õnneks sai, kuigi teise eest väärinuks isegi rohkem kui esimese...
Ümberkehastumise võime ja pühendumus rollidesse pluss veel see, et ta on nii, nii alahinnatud näitleja on see, miks ta mulle meeldib. Hoopis tema, tema näitlejameisterlikkuse pärast, peaks olema see, kellest on tehtud 30 lehekülge postitusi!
10/10
LauraOlen kirjutas:Mulle meeldis just tema filmidest ''Hea aasta'', see oli kuidagi kohutavalt hea film. Samas Gladiaatoris ta mulle nii palju ei meeldinudki..
Oli tõesti väga hea film. Ma ei saanud kunagi aru, miks see nii halbu review'sid sai.LauraOlen kirjutas:Mulle meeldis just tema filmidest ''Hea aasta'', see oli kuidagi kohutavalt hea film.
Hea Aasta kirjutas:Oli tõesti väga hea film. Ma ei saanud kunagi aru, miks see nii halbu review'sid sai.LauraOlen kirjutas:Mulle meeldis just tema filmidest ''Hea aasta'', see oli kuidagi kohutavalt hea film.Mina arust mängis ta seal oma rolli suurepäraselt.
Kui näinud pole, siis kindlasti soovitan veel selliseid Crowe meistriteoseid nagu "A Beautiful Mind" ja "Cinderella Man".
Jah, selline film oleks taaskord suure potentsiaaliga, seda enam, et lavastajaks võib olla Ron Howard (kuigi see on juba puhas kuulujutt).Forza kirjutas:Normaalne. Potentsiaalne Oscari-nominatsioon oleks selle rolliga vast.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist