täitsa lahe koomik:)) pole kyll mingi lemmiknäitleja, aga siiski... ma ei tea mix, aga peaaegu kõik näitlejad kes mulle meeldivad on koomikud. va bruce willis, kuigi tema on kaa naljakates filmides mänginud
see on tõeline kumminägu ja veidrike rollide jaox lausa loodud, nt ace ventura... väga hea tema filme on siis hea vaadata kui reede õhtul muud teha pole ja parajasti on ostetud pakk krõpse ja cocat
jim carrey on küll lahe mees. Ta teeb filmis jummala häid nägusi. See ajab juba naerma. Mulle meeldis ta eelkõige seal maski filmis. Ma olen näinud ka filme kus ta mängis tõsist meest, see ei sobinud talle kohe üldse. Aga nagu näiteks filmis "Valevorst" oli ta küll mingi nõme, nagu oleks hull.
Üks mu lemmikutest, minu arust sündind koomik, see kuidas ta David Carusot tegi oli ülimalt naljakas ja tema show`d, kus ta igast inimeste nägusid teeb on ka naq naera-laua-alla.
Lemmikfilmid temalt: üks kindlasti hiljutine YesMan, üks naljakamaid filme viimasel ajal. ja ka Valevorst ja Kõikvõimas Bruce.
Mu lemmik näitleja alates sellest hetkest, kui esimest korda nägin kinos "Liar Liarit". Meeldib tema jabur huumoristiil, samas oskab ka tõsistes filmides mängida. Lemmikfilmid on samuti Yes Man, Almighty Bruce, Ace Ventura. Tõsistemas filmidest meeldib Majestic ja Eternal Sunshine of Spotless Mind.