Oeh Daniel, vaatame siis.
Ta ei paistnud väga silma Harry Potteri esimestes osades, vaatasin pigem teiste asjade pärast seda filmi, mitte tema pärast. Nüüd neljandas ja viiendas on ta kuidagi parem, täiskasvanlikum jne. Hakkas kuidagi rohkem meeldima mulle. Välimusel pole ka viga, eriti päriselus. Noh kui jätta välja see, et tal on väga valge nahk ja kuidagi väga paksud mustad kulmud selle juures. Tegelt ma ei oskagi midagi õelda ta välimuse kohta, ta nägu tundub koguaeg muutuvad piltidel, intervjuudel & filmides. Kusagil on ta väga armas ja selline hästi välja tulnud, vahest jälle jumala võõras Daniel vahib vastu või ma ei tea. Jamh, hakkas isegi meeldima, aga nüüd mis uudiseid ma kuulen?! Ihaldab meeletult geirolle, ta võtaks täiesti mõtlematult vastu alastirolle & selle sarnaseid uudiseid. Mind ei häirinud see Equus või see kus ta mängib segast tallipoissi, aga viimased uudised ta kohta mõjuvad veidikene shokeerivalt Danieli kohta. Ta teeb Harryle ka häbi, nimelt ma olen lugenud kuuenda täiesti läbi ja kõiki teisi raamatuid niimoodi poole pealt. Rowlingule see ei meeldi ka kindlasti, kui nagu Harry Potteri(

) filmi näitleja selliseid asju ütleb jne.
Aga kui jätta kõik see kõrvale, siis tegelt mõnes intervjuus on ta meeletult sõbralik ja tore noormees, arenemist on oodata & eks siis aeg näitab kas ta jätkab näitlemist või teeb midagi muud. Mind ennast see nii väga ei huvitagi, mind võlub rohkem HP teema.