Moderaator: Meeskond
Storm kirjutas:Immagination kirjutas:Parim noortesari.
Seda meelt olin ka minagi, aga siis leidsin One Tree Hilli, mis on ka väga hea;)
Suht vana teema üleskaevamine, kuid jah, One Tree Hill on siiani parim noortesari, mida ise ka näinud olen. Rohkem neid normaalseid ei teagi, kui OC ja One Tree Hill... Keegi oskab soovitada ehk? Vahel kui pea on mõtetest tühi, siis hea siukest asja vahtida. ;DStorm kirjutas:Immagination kirjutas:Parim noortesari.
Seda meelt olin ka minagi, aga siis leidsin One Tree Hilli, mis on ka väga hea;)
Somerset kirjutas:Suht vana teema üleskaevamine, kuid jah, One Tree Hill on siiani parim noortesari, mida ise ka näinud olen. Rohkem neid normaalseid ei teagi, kui OC ja One Tree Hill... Keegi oskab soovitada ehk? Vahel kui pea on mõtetest tühi, siis hea siukest asja vahtida. ;DStorm kirjutas:Immagination kirjutas:Parim noortesari.
Level kirjutas:Suht vana teema üleskaevamine, kuid jah, One Tree Hill on siiani parim noortesari, mida ise ka näinud olen. Rohkem neid normaalseid ei teagi, kui OC ja One Tree Hill... Keegi oskab soovitada ehk? Vahel kui pea on mõtetest tühi, siis hea siukest asja vahtida. ;DSomerset kirjutas:Storm kirjutas:[quote="Immagination"]Parim noortesari.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist