Postitas JazZ- » 02. Mai 2011, 18:24
Sellest "loodetavasti seda rohkem juurde ei tehta" osast Zinera lauses saan ma isegi aru. Näiteks on mul sama mure "Supernaturaliga", mis oleks hiljemalt viienda hooajaga lõppema pidanud, aga ei teinud seda. Sarja tase on viimaste hooaegadega kolinal langenud, aga tegemist nad ära ei lõpeta, sest tundub, et siiski on inimesi, kes millegipärast ei mõtle nagu mina ja arvavad, et ka kuues hooaeg on väga hea. Ning tõepoolest - võiksin ju sarja pooleli jätta, sest mitte keegi ei sunni mind selle vaatamist jätkama, aga kui seda juba nii kaua jälgitud on, siis nüüd äkki lõpparve teha, tundub ka julm. Ja väike osa minust tahab ikkagi teada, mis edasi juhtub (aga see on tõesti VÄGA väike osa).
Aga tõesti - mis vahet sel on, kas sarja tehakse edasi või mitte, kui selle vaatamine on nii või naa kavas pooleli jätta?
"Vampiiripäevikute" enda kohta ei oska väga midagi arvata, sest olen näinud ainult esimest osa, mis mulle just väga sügavat muljet ei avaldanud. Niisiis tuli mulle suure üllatusena, et Hulu eepilises parima seriaali küsitluses valisid kriitikud (kes ei pruukinud küll olla ultimaatsed, aga see selleks) "True Blood'i", mida kogu aeg kvaliteetsarjaks olen pidanud, ja "Vampire Diaries'i" hulgast paremaks "Vampire Diaries'i". Nii et ma pole enda radikaalselt langetatud otsuses sarja mitte edasi vaadata enam sugugi nii kindel.