Tähevärav Universum

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee seriaalide kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

PostitusPostitas Zinera » 30. Märts 2011, 18:57

2x14 oli juba huvitavam osa..lõpuks selle hooaja päästmiseks tuleb ehk mingi hea season finale ka, kuigi väga ei panusta. :pööritus:
Zinera
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Spellbound » 30. Märts 2011, 19:48

"Hope" oli tunduvalt parem kui "Alliances", aga "Twin Destinies"
oli siiski kahest järgnevast palju mõjusam.

Mida rohkem osi vaadata, seda rohkem tabab mind hingepõhjani muserdav kurbus sarja katkestamise pärast.
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
Kasutaja avatar
Spellbound
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas 0ll » 31. Märts 2011, 00:29

Vaatasin uuesti "Twin Destinies" episoodi üle. Mõned loogikaaugud jäid piinama. Aga FTL ja kividega ühenduse loomise reeglid katsid need augud ära... nii palju kui ulmes katta annab.
Korralik osa tõesti. Ja ülekaalukalt kõige naljakam. Järjest häid kohti ja tsitaate - üle pika aja oli selline vana Stagate'i stiilis huumor täitsa mõnus.
Spoiler :
There's practically no redundancy - practicaly no redundancy
any place you can push buttons
I see the elders have gathered
einstein, yeah, he was pretty smart
when we get back, we're all still gonna hang out, right?
McKay nali
two of us staying behind next time, if we kept going long enough, we'd soon have an entire crew
Rushi kõne algus
good luck with that
Brody infojooks :) - kerge torge ühe teatud BSG osa pihta?
"things that make it go"
so this must be pretty weird for you two, huh
Fact is, the law says you cannot touch! But I think I see a lotta lawbreakers up in this house tonight...
Kasutaja avatar
0ll
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas Pixie » 31. Märts 2011, 08:21

0ll kirjutas:Ja ülekaalukalt kõige naljakam.

"Hope" veel vaatamata? :P
Kasutaja avatar
Pixie
gatehead
gatehead

PostitusPostitas Zinera » 31. Märts 2011, 11:49

Pixie kirjutas:
0ll kirjutas:Ja ülekaalukalt kõige naljakam.

"Hope" veel vaatamata? :P

"Rahustav muusika" oli üks naljakamaid stseene üldse SGU hooaegade jooksul :)) :))
Zinera
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Pixie » 31. Märts 2011, 16:34

Zinera kirjutas:"Rahustav muusika" oli üks naljakamaid stseene üldse SGU hooaegade jooksul :)) :))

Minu jaoks isegi SG ajaloo üks naljakamaid hetki. Ikka veel ajab naerma, kui vaadata. :irw:
Kasutaja avatar
Pixie
gatehead
gatehead

PostitusPostitas Spellbound » 13. Mai 2011, 13:19

Isegi viimane osa suutis pakkuda kuldaväärt kilde :(

Spoiler :
Even the slightly crazy uncle who, despite everything, manages to come through for you in the end.

Pilt
Hüvasti, hea sõber. Jään sind igatsema.
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
Kasutaja avatar
Spellbound
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Pixie » 15. Mai 2011, 22:08

Spellbound kirjutas:Jään sind igatsema.

Alati.

Pilt

Kui kedagi huvitab, siis Joseph Mallozzi rääkis oma blogis, milline oli "Gauntlet"-i esialgne lõpp ja mis oleks saanud edasi peale teist hooaega (link). Vastab ka paljudele fännide küsimustele. Peagi kirjutab sellest, mida kujutas endast SGA film. SG-1 filmi kohta ei saagi vist rohkem teada kui seda, et see oleks paljastanud avalikkusele Tähevärava programmi (uudis). Natuke huvitav teada, aga see, et nüüd nii avalikult kõik ära räägitakse, näitab, et Stargate on tõesti lõppenud.

Vähemalt lõppes ta suurepärase episoodiga. Lõpp oleks olnud täiesti ideaalne, kui sellele oleks järgnenud SGU film või paar. Kuigi series finale vaatajanumbrid jäid alla SG-1/SGA omadele, oli seekordne viimane episood igas mõttes nendest etem. Isegi, kui kindlalt ei teatud, et järgmist hooaega ei tule. Nüüd võin ka julgelt välja öelda, et kuigi kõik kolm SG sarja on väga südamelähedased, jääb SGU mu lemmikuks.

Räägiks ja halaks veel, aga mis seal ikka. Enam pole ju mõtet. Kuigi mainiks seda, et Sanctuary viidi reedese päeva pealt esmaspäevale, nii et oli viimased nädalad SGU-ga paaris. Ja kaotas hoobilt pooled vaatajad (1.4 miljonit ja nüüd alla 800k ehk siis hullem kui SGU numbrid), ning seriaal pole seni toibunud. Paneb mõtlema, et ehk oleks reedesel päeval hoidmine SGU päästnud. Selle asemel lammutatakse praegu Destiny set'e.

:'(
Kasutaja avatar
Pixie
gatehead
gatehead

PostitusPostitas 0ll » 16. Mai 2011, 00:13

Vaatasin lõpuosa uuesti ära. Lausa uskumatult hästi suudeti otsad kokku tõmmata. Samas jäetakse teoreetiline võimalus... näiteks Stargate Universe filmiks (tegevus tuhat aastat tulevikus?)

Minu jaoks selgelt tugevaim Stargate'i seeria. Ausalt öeldes võtsin eelmisi sellise kerglase meelelahutusena. Palun SG1 ja Atlantise fännidel mitte solvuda, aga mulle sobisid need sarjad näiteks söömise ja söögi tegemise, koodi kirjutamise, pikkade igavate telefonikõnede kõrvale vaatamiseks. Kõik kõnealuse sarja osad olen vaadanud pimedas toas täielikus rahus. Vanad sarjad meeldisid, kategooriad on lihtsalt erinevad.
Enne Universe'i oli Stargate'i saaga lemmikosa SG1 finaal - põhimõtteliselt tehti sellest teemast terve uus sari. Lisaks huvitav kaameratöö ja montaaž, suurepärane muusika, efektsed võtteplatsid, lahedad tegelased, loomulik dialoog ja huumor. Juba poole hooajaga tundusid 8 peategelast põnevamad ja reaalsemad kui nende eelkäijad. Meeldis, et "sisuga" tegelaste ringi üritati veelgi laiendada: inimesed Maal, teadlaste tiim, James jne. Ka laev oli üks tegelastest. Kõik see kokku kõlab nagu khm-khm... BSG

Kahjuks oli tunda, et teise hooaja teise poole kirjutamisel mindi pisut paanikasse. Nirud vaatajanumbrid ja vanade Stargate'i fännide hate sundisid vana valemi juurde tagasi pöörduma - tulemuseks episoodid 13-19... mõned töötasid, mõned mitte.

Lemmikuks jääb esimese hooaja 14. osa "Human". ILUS. Teisest hooajast jäävad meelde eelkõige kaks tõelist sci-fi osa: 6-"Trial and Error" & 7-"The Greater Good". Samuti 12-"Twin Destinies" ja finale ise...

Lõppu sobib see video: build for the future :'(
Fact is, the law says you cannot touch! But I think I see a lotta lawbreakers up in this house tonight...
Kasutaja avatar
0ll
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas Pixie » 16. Mai 2011, 00:25

0ll kirjutas:Lõppu sobib see video: build for the future :'(

Üks kommentaar on hästi lahe: 'We want Stargate back, but Stargate Universe is not Stargate. Only the original movie, SG-1 and Atlantis are Stargate. SGU was a soap opera, not Stargate. Most Stargate fans have been fans for 15 years, and we know Stargate. SGU wasnt it, and thats why we didnt watch it. Im all for bringing back Stargate! But not SGU.'

Ahh, ma ei viitsi isegi kettasse minna. :pööritus: Kuigi õudselt meeldib, kui dikteeritakse ette, mis on ja mis ei ole Stargate. Üldse ei pea oma peaga enam mõtlema. See on ka tore, et kiputakse rääkima kõikide fännide eest. Mmm.
Kasutaja avatar
Pixie
gatehead
gatehead

PostitusPostitas 0ll » 16. Mai 2011, 00:53

Pixie, see pole veel midagi. Ma olen sattunud foorumitesse-blogidesse, kus inimesed on viitsinud terved ekraanitäied kurja teksti sisse trükkida. Ja seda iga nädal, mitu korda. Episoodid põhjalikult lahti harutanud ja iga mõeldava ning mittemõeldava asja kallal norinud - 1000-sõnalised vihaesseed. Ma ei ole kunagi varem näinud, et mõnda sarja oleks nii aktiivselt ja põhjalikult vihatud. Armastatud küll, aga mitte vihatud... Ilmselt on tegemist masohhistidega...
Kasutaja avatar
0ll
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas Ronet » 16. Mai 2011, 01:09

Mind ei häirinudki nii väga idee uudsest lähenemisest Stargatele... aga kohe pärast BSG lõppu selline asi otsa teha.
Tahtmatult jääb mulje, et nad tahtsid/üritasid midagi sama võimsat teha.
Päevik | 2021
Pilt
Pilt
"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Kasutaja avatar
Ronet
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

PostitusPostitas Pixie » 16. Mai 2011, 01:17

0ll kirjutas:Pixie, see pole veel midagi. Ma olen sattunud foorumitesse-blogidesse, kus inimesed on viitsinud terved ekraanitäied kurja teksti sisse trükkida. Ja seda iga nädal, mitu korda.

GateWorld foorumis näen seda vihkamist päevast päeva, nii et jah. Olen selle suhtumisega liigagi tuttav. Kogu olukord tipneb mingi SGUSucks lehega, kus ähvardati produtsente ja näitlejaid. Idioodikari. :vihane:
Kasutaja avatar
Pixie
gatehead
gatehead

PostitusPostitas thargun » 31. Mai 2011, 18:57

Igatsen ,igatsen seda seepi!AAAA aga tegelt ,mulle väga meeldis ja ma loodan ja palvetan oma südames et nad teeks uue hooopss mingi aja(ära iialgi komenteeri pärast portsu õlut prr)
thargun
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

Re: Tähevärav Universum

PostitusPostitas Pixie » 10. Juuli 2011, 12:22

Väike update, sh ka SGA kohta...

SGU beyond S2 - What Might Have Been
BW talks about making the SGU finale a series finale
Extinction‘s opening scenes (Nonii, kallid kibestunud ja püha viha täis SGA fännid. Peale SGU lõppu saitegi oma Atlantise tagasi... NOT!)
Where Destiny used to live :'(
Spyglass is not interested in making Stargate :vihane:
Kasutaja avatar
Pixie
gatehead
gatehead

EelmineJärgmine

Mine Seriaalid

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist