Pixie kirjutas:ETA: 2.5 algab 7.märtsil. Vähem kui kuu aega veel.
Trailer - http://www.youtube.com/watch?v=J6BE1w06BEc Sisaldab spoilerit!
'The End Begins'.

Moderaator: Meeskond
Pixie kirjutas:ETA: 2.5 algab 7.märtsil. Vähem kui kuu aega veel.
lostinthemist kirjutas:Kas see siis tähendab, et Stargate Universium piirdubki ainult kahe hooajaga?
lostinthemist kirjutas:Kas see siis tähendab, et Stargate Universium piirdubki ainult kahe hooajaga?
Pixie kirjutas:Kui see kedagi lohutab, siis SGU PTB näevad kurja vaeva, et loole saaks mingi lõpp. Nüüdseks on kolmas hooaeg välistatud, näitlejad on maininud filmi. Ise loodan, et kuidagi saaks tehtud miniseries, millega saaks SGU peaaegu sama lõpu, mis neil oli plaanis teha viienda hooaja lõpus.
Level kirjutas:Oled sa lõpuks BSG käsile võtnud, Spellbound? Kõvasti parem kui SGU imho.
Level kirjutas:Oled sa lõpuks BSG käsile võtnud, Spellbound? Kõvasti parem kui SGU imho.
0ll kirjutas:Sa ikka tead, et alustama peab sellest 3-tunnisest piloodist (või kaheosalisest miniseriaalist, kuidas keegi soovib). Igaks juhuks küsin üle
Tegelikult teeks hea meelega ühe BSG rewatchi, vähemalt esimese hooaja. Kogu filmiveeb võiks osa võtta...
0ll kirjutas:Level kirjutas:Oled sa lõpuks BSG käsile võtnud, Spellbound? Kõvasti parem kui SGU imho.
Ma tahtsin just täpselt seda sama asja küsida. Mulle meeldib SGU, aga mul on tunne, et see sari sündis, kui Stargate'i tegijad vaatasid BSG-d ja ohkasid: "Tahaks ka midagi sama lahedat teha!"
Kaameratöö-valgustus, heli-muusika jm lausa karjub "BSG"
wraith kirjutas:Kui see nüüd pidi nali olema, siis oli see halb nali. Tõesti, SGU meenutab vahel ´´Vapraid ja ilusaid´´ aga mida see siis veel BSG kohta ütleb ?
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist