"Supernatural" on lihtsalt sellist sorti sari, kus lõpuks nii või naa maailmapäästmiseni välja jõutakse. (Näiteks "Buffy's" oli apokalüpsis juba esimesest hooajast alates peaaegu iga final'i põhiteema. "Buffy'l" ja "Supernatural'il" on muide üks ühine stsenarist ka.

)
Pealegi pole ausalt öeldes see läbiv storyline nagunii põhjus, miks minu arvates"Supernatural'i" vaadata tasub. "Supernatural'ist" teevad "Supernatural'i" suures osas ikkagi tegelased. Sarjategijad said ka ise aru, et neil on sarja arenedes mõttekam mängida just vendade omavahelise 'keemia' peale. Esimeses hooajas oli iga osa ju põhimõtteliselt nagu väike horror movie. Lisaks olid need osad ülesehituselt (heas mõttes) naeruvääreselt sarnased:
Algasid sellega, et mingi tüüp tapeti ühe kolli poolt kuskil ära. Siis näitas, kuidas Sam ja Dean enda autos sõidavad ja kumbki neist ajalehest antud juhtumist luges. Seejärel suunduti kohe linna, kus juhtum oli aset leidnud ja viidi valedokumentide abil läbi väike research. Suure tõenäosusega tapeti koletise poolt samal ajal veel keegi ära. Seejärel jäid Sam ja Dean valedokumentidega vahele ja politsei eest ära pagedes pidid nad kiiresti leidma lahenduse, kuidas paha koletis kuidagi ikkagi kahjutuks teha. Osa lõpus oli alati
big fight, mille Sam ja Dean suutsid lõpuks suurte raskustega kuidagi võita.
Tegelikult polnud mul selliste "Supernatural'i" osade vastu ka midagi, aga ma kujutan, ette, et viis hooaega järjest ainult selliseid osasid oleks lõpuks ikkagi ära tüüdanud. Lisaks on sarja püsimiseks vaja mingit tegelaste arengut, mida selliste koletisepõhiste episoodidega oleks olnud üsna raske teostada. Samas pole praeguseks ju sellised eraldiseisvad osad kuhugi kadunud ja kui eelmise osa lõpus olnud preview'sid arvesse võtta, tuleb neid veel küllaga. Nagu viimase osa lõpus tegelikult ka seligitati, tahavad Sam ja Dean kogu selles maailmalõpumürglis endaga kaasa võtta nii palju
son of a bitch'e kui võimalik (mis oligi tegelikult just sarjategijate põhjendus eraldiseisvatele episoodidele.)
Igatahes viimast osa vaadates panin ma tähele, et "Supernatural'is" on Dean'i sõnad "Wanna drive?" kujunenud nagu sünonüümiks, sellele, et ta on Sam'ile misiganesasja eest andeks andnud.
Järgmises osas tuleb siis arvatavasti antikristus. Preview järgi tundub selline keskmine osa, aga samas mainis Kripke kunagi, et antikristuse osa pidu tegelikult üsna naljakas tulema. Nii, et eks siis näeb.