Moderaator: Meeskond
LiveForThis kirjutas:Üsna asjalik siiamaani. Olen läbi vaadanud 4 osa ja ootan ikka enamat.
Telford'ile oli keretäis igati paras, imo. Ootamatu, kuid Young oli tubli. Üha enam loodan, et Spencer gets airlocked.
Pixie kirjutas:On jutud, et hooaja lõpus on keegi... natukene... üks või pigem rohkem... Aga edasi ma ei räägi.Üritan seda infotki ära unustada.
Kuidas halba tegelast ette kujutad? Kui laev liiguvad mööda universumit, galaktikast galaktikasse. See vaenlane peaks olema superduperübervõimas, et nendega sammu pidada ning igal võimalusel ohtlik olla. Seni olen rahul, et neid pole. Ma ei taha enam inglise keelt rääkivaid inimesesarnaseid tulnukaid. SG-1 ja SGA'l oli seletus olemas, et MW ja Pegasuse galaktikates on palju inimesi. SGU'l seda pole ja üks ideedest on, et nad on väga kaugel ning võõrad eluvormid on ikka... võõrad.
Pixie kirjutas:LiveForThis kirjutas:Üsna asjalik siiamaani. Olen läbi vaadanud 4 osa ja ootan ikka enamat.
Ehk siis "Darkness" on vaadatud? "Light" on lihtsalt vapustavalt võimas.Uuemad "Time" (sünge ja salapärane) ja "Life" on ka kick-ass episoodid.
Tundub, et mul veab, kuna pole pingsalt vaadanud BSG'd, Lost'i ega muid saateid. Ei..
Level kirjutas:Irv. ;p
Pixie kirjutas:Ametlikult pole kinnitatud, kuid võib 99,9% kindlusega öelda, et SGU saab teise hooaja. Awesome.
ETA: Syfy renews Stargate Universe
LiveForThis kirjutas:Just märkasin, et sari jätkub uuel aastal, aga sinna on ju nii palju aega
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist