Grey anatoomia

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee seriaalide kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

Re: Grey anatoomia

PostitusPostitas Kadii » 22. Mai 2012, 16:57

Kas Pompeo ei pidanud mitte ära minema sarjast? Hooaja lõpuks oli päris hea osa. Ma olen terve hooaja mõelnud, et nüüd saab otsa ja ootasin mingit suurt lõppu, aga siis tuli meelde, et läheb ikka edasi. Uuesti hooajast ilmselt vaatan alguses mõned osad, plaani päris edasi vaadata küll ei ole, kuigi see hooaeg oli parem, kui eelnevad olnud on.
Kuigi GA on mul selline 'taustasari', et BSplayer on pandud 'Always on top' ja siis teen muid asju, pani
Spoiler :
Lexie surm mind täitsa vaatama. Aga siis tuli see idiootne Meredithi ulgumine ja rikkus momendi täiega ära.
Pilt
Kasutaja avatar
Kadii
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

PostitusPostitas Wisegirl » 03. Oktoober 2012, 16:44

http://www.facebook.com/photo.php?v=10152155204665103

Klipp sisaldab päris mitut spoilerit, aga pikas perspektiivis pole see oluline.

Hooaja avaosa vaatasin ära nädalavahetusel. Tundub, et fännid on jagunenud kahte leeri: need, kellele meeldib, et esimese episoodi tegevustik toimub nädalaid pärast õnnetust, je need, kellele ei meeldi.

Õnnetuse üleelamist näidatakse järgmises osas.

Ma olen "nagu" rahul. Kui hooaeg oleks edasi läinud täpselt sealtmaalt, kus pooleli jäädi, oleks "Grey anatoomia" saanud palju dramaatilisema ja emotsionaalsema esimese episoodi. Praegune lahendus annab aga vaatajale aega olukorraga leppimiseks, sest
Spoiler :
Mark sureb ka ära... ning paljud on pettunud, et Chyler Leigh seriaalist lahkus. Ning, ohohooo, Arizonal on jalg otsast ära kaksatud.

Eeldatavasti keskendubki 9. hooaeg haavade lakkumisele.

Tore, et mul midagi jälle vaadata on.
-Breathe.... Deeply, yes, of course, but, by all means.....: exhale- RDA
Kasutaja avatar
Wisegirl
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas hint » 03. Oktoober 2012, 17:30

Kui peale episoodi lõppu ekraan mustaks läks ja tuli kiri "RIP ******** ******* 19**-2012", siis ma hakkasin lihtsalt naerma. Neile kas sarjast enam-vähem midagi teavad, aga ei regulaarselt ei vaata, siis Shonda Rhimes läks oma tear-jerkinguga nii kaugele, et lisas episoodi lõppu sarjas surma saanud KARAKTERI RIP sõnumi...

Spoiler :
Aga jah, Mark oli tegelt mu lemmiktegelane seal pundis, ses suhtes tsipa nõme värk jah.
Kasutaja avatar
hint
Eliit

PostitusPostitas Kadii » 03. Oktoober 2012, 19:36

hint kirjutas:
Spoiler :
Aga jah, Mark oli tegelt mu lemmiktegelane seal pundis, ses suhtes tsipa nõme värk jah.

+1

Ilmselt lõpetan varsti ära, suht idiootseks läinud. Mõned osad vaatan veel.
Pilt
Kasutaja avatar
Kadii
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

PostitusPostitas Wisegirl » 18. Jaanuar 2013, 23:55

Peale pausi on episoodid paremaks läinud ehk olukord normaliseerub. Mulle meeldib "Grey anatoomia" igal juhul, ükskõik kui cheesy või corny episoodiga tegu on.

Tänases osas selgub, kas ja kui palju raha kindlustuselt saadakse.
Spoiler :
Kohtunik otsustas $15 miljonit each, aga lõpuks selgub, et kindlustus leidis vea ning ei anna raha. Ja nagu arvata oli, tuleb sellisel juhul haiglal kõik kinni maksta - seega haigla pankrotis. Väga etteaimatav käik.
-Breathe.... Deeply, yes, of course, but, by all means.....: exhale- RDA
Kasutaja avatar
Wisegirl
Ristiisa
Ristiisa

Eelmine

Mine Seriaalid

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist