Äärmiselt hea seriaal, olen täiesti nõus, ka mina armastan seda seriaali...see on tõsiselt õpetlik ja igati heasüdamlik . Parim seriaal, mida siiani näinud...ja miks väidetakse, et nad ei oska näidelda, minu arust on kohati kõik isegi liiga usutav...nt. Annie pisarad...kas need pole mitte täiesti ehtsad, vaadake teinekord ta silmi...kõik toimuks justkui ta enda lastega.
pilleriin kirjutas:nt. Annie pisarad...kas need pole mitte täiesti ehtsad, vaadake teinekord ta silmi...kõik toimuks justkui ta enda lastega.
See tähendab et Annie näitlejatar on tipp tasemel näitleja.
Gunnery Sergeant Hartmann: "I'm Gunnery Sergeant Hartman, your senior drill instructor, from now on you will speak only when spoken to, and the first and the last word out of your filthy sewers will be "Sir". Do you maggots understand that?"
Mulle meeldib Catherine Hicksi (Annie) naeratus. : ) Mina iseenesest lõpetasin vaatamise ajast, mil Simon muutus puberteedikuks ja Lucy väga koledaks läks, kuid vahel saab ikka vaadatud. Esimesed paar hooaega olid küll toredad.
Gunnery Sergeant Hartmann: "I'm Gunnery Sergeant Hartman, your senior drill instructor, from now on you will speak only when spoken to, and the first and the last word out of your filthy sewers will be "Sir". Do you maggots understand that?"