Aga 3. hooaeg on seni olnud otse loomulikult ülikõva.

Moderaator: Meeskond
Ralf kirjutas:Paratamatult häirib mind jätkuvalt tegelaste ebarealistlikult hea laskmisoskus...Samuti on veidi totter, et peaaegu igas episoodis mainitakse otsakorral laskemoona, aga olemasolevaid varusid lihtsalt ei näidata..
Forza kirjutas:Ralf kirjutas:Paratamatult häirib mind jätkuvalt tegelaste ebarealistlikult hea laskmisoskus...Samuti on veidi totter, et peaaegu igas episoodis mainitakse otsakorral laskemoona, aga olemasolevaid varusid lihtsalt ei näidata..
Aga laskmisoskus - no mõtle ise: esiteks, kui tihti sa näed, et nad kaugelt walkereid maha võtavad, enamasti siiski paari meetri kauguselt.
Spellbound kirjutas:Ma ei tea kas ma olen segane või empaatiavõimetu, aga ma lol`isin kui Rick nuttis põlvedest kinni hoides ja Carlile otsa vaadates.
CM-Girl kirjutas:Spellbound kirjutas:Ma ei tea kas ma olen segane või empaatiavõimetu, aga ma lol`isin kui Rick nuttis põlvedest kinni hoides ja Carlile otsa vaadates.
Thank god, mõtlesin, et ma ainus. No ei saanud midagi parata,ajas lihtsalt naerma.
Ralf kirjutas:Seriaal liigub aina õigemasse suunda.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist