Moderaator: Meeskond
Quite naturally, a lot of people want to know when Asylum of the Daleks will be broadcast. The answer, given on Tuesday was ‘soon’. No transmission date has been absolutely confirmed as yet, but as Steven Moffat commented, ‘We wouldn’t be doing the press launch if it wasn’t soon.’ The moment a date has been confirmed for the new series, we’ll let you know!
Kadii kirjutas:Mulle meeldib, kuidas ma selle teema täielikult üle olen võtnud. No love for the Doctor![]()
ZeMonsta kirjutas:Ainult paar nädalat veel…
brixxx kirjutas:Mis kanali pealt ''Doctor Who'' tuleb?
Level kirjutas:brixxx kirjutas:Mis kanali pealt ''Doctor Who'' tuleb?
Eestis näeb seda SyFy ja BBC Entertainment'i pealt.
brixxx kirjutas:Sattusin üks hommik SyFy pealt ''Doctor Who'' 4 hooaaja peale, mõtlesin, vaatan siis palju kiidetud seriaali, enne seda olen ''Doctor Who'' kohta siin foorumist lugenud ja mitu korda olen näitlejaid uurides imdb-s sattunud ka ''Doctor Who'' peale. Hetkel on u 5 osa vaadatud, ma ei oska öelda, kas ''Doctor Who''l 4 hooaeg ei ole väga hea, aga eriti vaimustusest ma sellest seriaalist ei ole.
brixxx kirjutas:Ma ei oska öelda, miks aga mind häirib kaamera filmimise lähenemine, seriaali filmimine mõjub liiga dokumentaalfilmilikult, sama asi häiris ka ühes teises UK seriaalis ''Casuality''.
brixxx kirjutas:Minu jaoks jääb sisu ka veidi nõrgaks ja ropustseks. Seriaalis välja toodud hirmutavad asjad tekitavad tõesti hirmu, nt. hiljuti oli osa, kus Donnal oli seljas suur prussakas, kui oleks enne magama minemist seda vaadanud, oleks seda prussakat unes ka näinud.
brixxx kirjutas:Seriaal on liiga lihtsakoeline ja sageli mõjub rohkem lasteseriaalina kui ulmeseriaalina.
brixxx kirjutas:Mind kuidagi häirib Doctor Who roll, olen näinud ainult Doctor Whona David Tennanti, aga millegi tõttu arvan ülejäänud Doctor Whod on üldjoontes sarnased.
brixxx kirjutas:Kindlasti vaatan aegajalt seda seriaali SyFy pealt, aga vaevalt hakkan ''Doctor Who''d otsast peale vaatama.
IlseV kirjutas:brixxx kirjutas:Sattusin üks hommik SyFy pealt ''Doctor Who'' 4 hooaaja peale, mõtlesin, vaatan siis palju kiidetud seriaali, enne seda olen ''Doctor Who'' kohta siin foorumist lugenud ja mitu korda olen näitlejaid uurides imdb-s sattunud ka ''Doctor Who'' peale. Hetkel on u 5 osa vaadatud, ma ei oska öelda, kas ''Doctor Who''l 4 hooaeg ei ole väga hea, aga eriti vaimustusest ma sellest seriaalist ei ole.
Arvestades seda, et teed oma otsuse viie episoodi põhjal, kui sari ise on jooksnud peaaegu seitse hooaega (arvestamata siia hulka veel varasemad "Doctor Who" osad) ja nendes seitsmes on Doctorit mänginud kolm erinevat näitlejat, tundub su järeldus mõneti pealiskaudne ja mittemidagiütlev. Hea küll, kui tegemist on inimesega, kellele ulme või sarnane žanr üldse ei meeldigi, ei eeldagi keegi ilmselt, et talle DW mõne osa järel (kui üldse) meeldiks, aga kui asusid seda sarja juba mõningasest huvist vaatama, siis tegid võib-olla vea, et alustasid suvalise hooaja suvalistest episoodidest, kus nii mõnigi DW maailma sisse elamiseks oluline fakt võis kaduma minna.
IlseV kirjutas:brixxx kirjutas:Minu jaoks jääb sisu ka veidi nõrgaks ja ropustseks. Seriaalis välja toodud hirmutavad asjad tekitavad tõesti hirmu, nt. hiljuti oli osa, kus Donnal oli seljas suur prussakas, kui oleks enne magama minemist seda vaadanud, oleks seda prussakat unes ka näinud.
Hm, kaks sõna sulle: roBustne ja spoilerid - vt ka viimast Ralfi lisandust foorumi reeglitesse.
IlseV kirjutas:brixxx kirjutas:Mind kuidagi häirib Doctor Who roll, olen näinud ainult Doctor Whona David Tennanti, aga millegi tõttu arvan ülejäänud Doctor Whod on üldjoontes sarnased.
Vt minu esimest kommentaari sinu postituse esimesele osale. Pluss, kui sind häirib Doctor Who roll, siis äkki on tõesti tegemist vale sarjaga sinu jaoks (mida sa nii kindlameelselt oled teistele muidugi selgeks teinud). Aga endiselt - k o l m doktorit, seitse hooaega ja sinu nähtud viis episoodi ei sobiks justkui ühte võrrandisse kokku.
brixxx kirjutas:See on vaadatav seriaal ja mõnda aega ka nauditav, aga siiski ei saa selle seriaali fenomenist aru, et seda on nii pikalt toodetud.
Kindlasti vaatan aegajalt seda seriaali SyFy pealt, aga vaevalt hakkan ''Doctor Who''d otsast peale vaatama.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist