Neeh, mis elu see ilma draamata on. =)
Sellised seriaalid aitavad mul väga intensiivselt emotsioone läbi tunda, ilma et päris elus midagi hullu juhtuma peaks.
Simulaakrum.
Moderaator: Meeskond
Pixie kirjutas:Eks vaatajaid ei huvitaks tavaline haiglatöötajate igapäevaelu, aga minu arust on aeg-ajalt draamaga üle pingutatud. No kui tõesti on ärev olukord ning kellegi elu vaja päästa, siis ei oleks väga pädev selle ajal mossitada ja mingeid silence treatment'e teha, kuna kolleegiga oli just tüli või suhtes probleemid. Sama asi on mind häirinud ka mõne üksiku Bones episoodi juures.
Pixie kirjutas:Eks ikka leidub intriige ja tülitsemist ka RL. Nagu ma ütlesin - üle pingutatud.
Wisegirl kirjutas:Ehk on asi selles, millega (või kelle kogemustega) võrrelda seda "ülepingutatust". Enda elukogemustega? Aga selle jaoks oled sa esiteks liiga noor (võrreldes karakterite vanustega, kas oled nende kogemusi üldse ise kogenud) ja teiseks, sul on elu alles ees.
Wisegirl kirjutas:Mitte, et nad tülitsemise vahepeal päästavad tüdruku, vaid et tüdruku päästmise vahepeal saab veel tülitsetud (kas klaas on pooltäis või pooltühi?).
Jään ikkagi seisukoha (ja istekoha) juurde, et draamaseriaalid nagu "Grey anatoomia" on simulaakrumid ja need aitavad elada läbi intensiivseid tundeid, ilma et päris elus peaks midagi halba juhtuma. See oli mu väide.
iWin this debate.
Wisegirl kirjutas:Vaatan teda hoopis teise pilguga peale seda, kui intervjuudest nägin, missugune ta on iseendana (eriti artikulatsioon) ja missugune tegelane on Yang.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist