24

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee seriaalide kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

PostitusPostitas Hea Aasta » 29. September 2007, 21:03

Nonii, kaasfoorumlased! Täna siis algab Eestis ka taas 24! Nii et kõik ETV-d vaatama kell 21:35! 8)
Hea Aasta
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas Rocky » 30. Oktoober 2007, 18:45

mõnus seriaal tõesti. meeldiv et seda ka eestis taas näidatakse
Rocky
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

PostitusPostitas seeru1980 » 31. Oktoober 2007, 00:20

Mis on hea, et teda ETV-s näidatakse on see et ei ole reklaamipause vahel.
Gunnery Sergeant Hartmann: "I'm Gunnery Sergeant Hartman, your senior drill instructor, from now on you will speak only when spoken to, and the first and the last word out of your filthy sewers will be "Sir". Do you maggots understand that?"
Kasutaja avatar
seeru1980
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas Shotgun » 03. Detsember 2007, 03:45

Hmm, mul neid hooaegu üksjagu endalgi olemas.. Hea idee sellel seriaalil, vähestel on nii kaasahaarav šüzee. Kiefer on ka hea vaadata ses rollis.
Kasutaja avatar
Shotgun
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

PostitusPostitas Hea Aasta » 25. Juuni 2008, 23:04

Meeldetuletuseks siis kõigile, et sellel laupäeval alustab ETV taas "24" näitamist, seekord siis 4. hooaega.
Hea Aasta
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas Forzelius » 16. August 2008, 04:38

Kuna ise olen 1.-4-ndat n2inud, siis ei viitsi enam 4-ndat ETV-st vaadata. Selle asemel m6tlesin, et hey, I'm in the USA, so why not purchase the fifth season. Nii tegingi, sain kasutatud eksemplari 24.98$ eest ja vaatasin t2na 2ra esimesed 4 osa.
Seda seriaali on v6imatu kirjeldada. Selle plot on lihtsalt nii kaasahaarav, et sa pead teadma mis lihtsalt juhtub. Kui unisest esimesest hooajast on v2lja kasvanud juba 7-hooajaline seriaal, siis peab ytlema, et mitte olles n2inud kuuendat tundub 5 hetkel k6ige parem olevat. Peab tunnistama, et iga osa l6pus toimuv plottwist tuleb seriaalile ainult kasuks. 22retult m6nus kaamerat88 ja gripping music teeb vaatamise ainult p6nevamaks. Samuti on kogu selle sarja ylesehitus l2inud professionaalsemaks ja kuidagi teistsuguseks. N2iteks, inimesed kes on n2inud viienda hooaja esimest osa, panevad kahtlemata t2hele, et hoopis teistmoodi saab asi alguse. Pean tunnistama, et alguses selline lahendus ei meeldinud, kuid sellega harjub 2ra...
See seriaal on mu absoluutne lemmik, ma ei suuda mingit filmi enne vaadata, kui viies hooaeg on l2bi vaadatud, samuti tahaks Ameerikast osta ka odavalt kuuenda hooaja.
K6ik teie, kes te pole 24 n2inud, h2bi teile. Ma ei ytle seda sellep2rast, et ma olen fanboy, ma ytlen seda sellep2rast, et kui te seda natukenegi vaatate, siis naelutab see kahtlemata teleri 22rde. V6imas seriaal!

Soovitan

4/4
PiltPiltPilt
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Forzelius » 26. August 2008, 09:43

Vaatasingi siis 24 season 5-e USA-s 2ra ja see oli wicked!
Paremat seriaali ei ole minu jaoks kindlasti olemas ja see hooaeg just t6estas seda.Nii head action-packed trillerseriaali on raske teha. Kes on 24 varem vaadanud, see saaks kohe esimese osa p6hjal aru, et see hooaeg, selle k2ekiri hakkab hoopis teine olema. Muusika on totaalselt teistsugune, sisup88rded, v2ikesed nyansid...k6ik on siin totaalselt teistsugune.
Kuigi see hooaeg on ylesehituse poolest sarnane neljandaga, siis on see siiski kordades parem. Ma ei r22gi sisust mitte midagi, ainult seda, et see on addicting, naelutav ja ylihea meelelahutus. Vaatasin selle siis kokku peaaegu 3 p2evaga 2ra, ainult esimesed neli osa vaatasin 15-ndal augustil, ylej22nud siis viimase kolme p2evaga. V6imas tunne on, l6pp j2tab
ka otsad ikka m6nusalt lahtiseks. Kuidas said hiinlased temast teada, kes ikka planeeris kogu kremplit, mis 5-ndas toimus, kes oli see n8 ymarlaud, kellega president Logan pidevalt yhenduses oli jne...Ja mis peamine, mis sai mu lemmiktegelasest Tonyst, sest ta on 7-nda hooaja jaoks kirjas IMDb-s

Ytleme nii, et materjali jagub kindlasti ka edaspidiseks. Millest mul aga kahju on
Et ei toodud sisse vanu karaktereid. Olen selline nostalgik, kes tahaks n2ha n2iteks esimese hooaja yhe peategelase Andre Drazeni venda n2iteks j2rgmise hooaja kurikaelana v6i midagi sarnast noh, Nina Myersi 6de vms. See oleks nii lahe.

Anyways, as soon as ma Tallinna tagasi j6uan, ostan kindlalt 6-nda seasoni 2ra, vaatan 2ra, enne kui 7-s v2lja tuleb (btw, t6eliselt lahe on seda vaadata j2rjest paari p2eva jooksul). Ja t6esti, 5-s hooaeg, olles mitte n2inud kuuendat, on raudselt parim ja seda totaalselt uue k2ekirja t6ttu. Nt juba peale neljanda hooaja l6petamist vaatasin pulli p2rast esimese hooaja mingit 4-ndat osa ja see oli nii cheesy. Tol ajal j2ttis muidugi k6va mulje, kuid siiski, seda ei anna v6rreldagi 5-nda hooajaga.

Make more ehk siis loodan, et selle sarja tegemist nii pea 2ra ei l6petata...
PiltPiltPilt
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Garli » 24. Aprill 2009, 18:53

Täna lõpetasin selle sarja neljanda hooaja vaatamise. Hea nagu alati. Supersari tõesti. Kuulub kindlasti minu põnevussarjade kuldsesse kolmikusse, kuhu lisaks 24'le kuuluvad veel Supernatural ja Prison Break. Neist 24'l on siiski kõige haaravam süžee ja nii haigelt palju pöördeid ühe hooaja jooksul, et seda lihtsalt peab armastama.

Värskelt lõpetatud neljas hooaeg oli siiani vaadatutest küll nõrgim (imo) aga super oli ta siiski. Teine hooaeg on hetkeseisuga lemmik, aga ma olen viienda kohta väga palju kiidusõnu lugenud nii et võimalik, et sellest saab uus lemmik. Eks näis. Pärast vaatan ära 5x00 ehk 5nda hooaja prequeli ja teen hooaja endaga ka algust. Võimas sari.

Hea, et mul veel on vaadata viies, kuues, seitsmes hooaeg, täispikk film ning kaheksas hooaeg on ka tulekul (vist). Vähemalt Kieferil on leping olemas üheks hooajaks veel.
Kasutaja avatar
Garli
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Forzelius » 24. Aprill 2009, 21:34

Ära unusta 24: Redemptionit, mis on 7-nda hooaja pooleteisttunnine prequel ja suht hea film.
PiltPiltPilt
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Garli » 25. Aprill 2009, 00:12

Ei unusta, ei unusta.

Aga ma tegin viienda hooajaga algust. Väga hull algus. Enam paremat avaepisoodi hooajale on raske teha. Väga hull möll alates 7 a.m-st kuni 8 a.m-ni välja.

Palmeri surm oli suht hull shocker. Kohe esimese paari minuti jooksul. Kohe otsa Michelle ka. Siis aeti Chloe'it ka taga. Õhus rippus aint küsimus: WTF. Väga hull noh. Tonyst suht kahju. Jälle mingi operatsiooniga jeblamine + siis Michelle'i surm ka.

Chloe tegelane muutub ka iga hooajaga järjest sümpaatsemaks. Kolmandas oli ta siuke hullult tobe ja pahur tegelane. Eriti ei meeldinud. Neljandas oli ka pahur, aga siis ta oli kuidagi armsalt pahur. Täiega hakkas meeldima ta tegelane. Praegu oli ta ka täiega äge.

Okei, ma teise osa kallale.
Kasutaja avatar
Garli
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Forzelius » 25. Aprill 2009, 00:22

Viienda hooaja avaosa on üks kõige hullemaid episoode üldse selles sarjas. Muidugi minnakse veidi liiale.
Sarja põhiviga on suur suremus ja seda on ka suur enamus fännidest kritiseerinud

Imo oleks nii mõnedki olukorrad võinud teisiti laheneda, aga ikkagi: 5. hooaeg on kickass ja kõige tempokam so far!
PiltPiltPilt
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Defexer » 07. Juuni 2009, 12:05

Ise alustasin ka selle sarjaga ja nüüdseks juba esimene hooaeg vaadatud, teisest hooajast on 6 osa ka vaadatud ja väga hea sari, põnevust jätkub ja näitlejatöö on super. :)
Kasutaja avatar
Defexer
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Garli » 14. Juuni 2009, 05:10

The following was written between 5:04 a.m and 5:09 a.m

Okei, maratoonisin ~1:20'st kuni praeguseni siis viienda hooaja viis viimast osa järjest. Fakkjes. Mõtlesin hommikuks ka jätta, aga ei saanud pidama.
Igatahes, väga hea hooaeg oli. Ei saanud küll mu lemmikuks (teine hooaeg on parim siiski siiani), kuid ülihea oli siiski. Kogu see presidenditeema ei meeldinud mulle alguses üldse, kuid lõpplahendusega kaasnes see, et kogu see värk oli tegelt ülimalt geniaalne ja hästi teostatud. Kurikaelad olid huvitavad siin hooajas. Hendersoni ja Baueri kassi-hiiremäng oli üks pingelisemaid asju hooajas üldse.

Ei meeldinud mulle kogu see Homeland Security teema, et CTU juhtimise üle võtsid, ei meeldind, et
Audrey isa siiski ellu jäeti ja ei meeldinud ka tegelikult see, et Edgar ära tapeti. Vinge tegelane oli tegelikult. Eriti neljandas hooajas. Aga vähemalt sai ta osa lõpus selle ilma hääleta kellatiksumise (vms) : D

Aa, keegi kes näinud on, siis spoileris üks küsimus ka veel. Tõenäoliselt Forza vastab mulle.
Tony saigi surma või? Pärast Jack nagu korra ütles Hendersonile, et tapsid mu sõbrad (Tony, Michelle, Palmer) ja rohkem nagu ei mainitudki Tonyt. selle koha peale jäi kerge lünk nagu.

Aga hommikupoole saab siis kuues hooaeg tuurid sisse.
Kasutaja avatar
Garli
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Forzelius » 14. Juuni 2009, 15:33

Edgari silent clock oli väärikas jah. Üldiselt ongi silent clock siis, kui mõni väärikas tegelane hukkub või on mingi diip moment. Viies hooaeg on the shit! Parim hooaeg ever. Henderson on parim villain ning tema ja Baueri vaheline sõda oli cool.
Tony ei saanud surma, sest Henderson missed the arter (üks põhikilde internetis ja mitte ainult 24 fännide hulgas nüüdseks, isegi siis, kui pole absoluutselt midagi arteriga pistmist. N: Pommiplahvatus toimub. Oota, maybe it missed the arter. Ülihea killuga tegemist ja 24-sõpradega on selle tõttu ikka väga palju naerda saanud.) ning teda näeb uuesti seitsmendas.
PiltPiltPilt
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Garli » 01. Juuli 2009, 13:25

Nüüdseks kuues hooaeg + Redemption vaadatud. Seitsmes hooaeg veel vaadata.
Ei mõista ikkagi miks kõik kuuendat hooaega kõige nõrgemaks tembeldavad.
Hoolimata sellest et tegemist on hooajaga kuhu on kõige rohkem rõhku pandud plahvatustele ja muule actionile oli tegemist siiski pingelise hooajaga, mida igavaks nimetada on patt. Bauerite perekonna kaasamine oli hea lüke. Papa Bauer oli äge kurikael.

Ühest asjast ma ei saa aru. Miks Logani plot selliseks jäi? Täiesti lõpetamata ju. Seitsmendas on juttu temast?
Kasutaja avatar
Garli
Ristiisa
Ristiisa

EelmineJärgmine

Mine Seriaalid

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist