Moderaator: Meeskond
ka otsad ikka m6nusalt lahtiseks. Kuidas said hiinlased temast teada, kes ikka planeeris kogu kremplit, mis 5-ndas toimus, kes oli see n8 ymarlaud, kellega president Logan pidevalt yhenduses oli jne...Ja mis peamine, mis sai mu lemmiktegelasest Tonyst, sest ta on 7-nda hooaja jaoks kirjas IMDb-s
Et ei toodud sisse vanu karaktereid. Olen selline nostalgik, kes tahaks n2ha n2iteks esimese hooaja yhe peategelase Andre Drazeni venda n2iteks j2rgmise hooaja kurikaelana v6i midagi sarnast noh, Nina Myersi 6de vms. See oleks nii lahe.
Palmeri surm oli suht hull shocker. Kohe esimese paari minuti jooksul. Kohe otsa Michelle ka. Siis aeti Chloe'it ka taga. Õhus rippus aint küsimus: WTF. Väga hull noh. Tonyst suht kahju. Jälle mingi operatsiooniga jeblamine + siis Michelle'i surm ka.
Sarja põhiviga on suur suremus ja seda on ka suur enamus fännidest kritiseerinud
Audrey isa siiski ellu jäeti ja ei meeldinud ka tegelikult see, et Edgar ära tapeti. Vinge tegelane oli tegelikult. Eriti neljandas hooajas. Aga vähemalt sai ta osa lõpus selle ilma hääleta kellatiksumise (vms) : D
Tony saigi surma või? Pärast Jack nagu korra ütles Hendersonile, et tapsid mu sõbrad (Tony, Michelle, Palmer) ja rohkem nagu ei mainitudki Tonyt. selle koha peale jäi kerge lünk nagu.
Edgari silent clock oli väärikas jah. Üldiselt ongi silent clock siis, kui mõni väärikas tegelane hukkub või on mingi diip moment. Viies hooaeg on the shit! Parim hooaeg ever. Henderson on parim villain ning tema ja Baueri vaheline sõda oli cool.
Tony ei saanud surma, sest Henderson missed the arter (üks põhikilde internetis ja mitte ainult 24 fännide hulgas nüüdseks, isegi siis, kui pole absoluutselt midagi arteriga pistmist. N: Pommiplahvatus toimub. Oota, maybe it missed the arter. Ülihea killuga tegemist ja 24-sõpradega on selle tõttu ikka väga palju naerda saanud.) ning teda näeb uuesti seitsmendas.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist