Moderaator: Meeskond
Mis te muidu sellest kolmanda venna storyline'st arvastite? Nii aasta eest, enne "Jump the Shark'i" välja tulemist, kui oli teada ainult, et ilmub välja ka kolmas vend (muidugu polnud räägitud, millistel tingimustel täpsemalt), siis oli see venna teema paljudes kohtades ikka väga tulise arutelu all. Enamuse reaktsiooniks oli muidugi- "WTF?! Sam'ile ja Dean'ile lisaks veel mingi tüüp??? Mina enam 'Supernatural'i' ei vaata!" Ehk siis kuidas te muidu sellesse suhtunud oleks kui üks bro veel lisandunud oleks (kuigi see oli niiii arusaadav, et nii lampi sarja tegijad mingit kolmandat regular-bro'd sisse poleks toonud, aga hüpoteetiliselt rääkides)?
Ma arvan, et ma ei oleks mitte kudagi uue vennaga harjunud, sest Sam ja Dean on alati koos olnud ja kui tõesti oleks kolmas juurde tulnud, siis vaataksin sarja pigem sellise kahtlustava pilguga ehk püüaksin toda uut tüüpi vältida.
Muidugi ei saa enam öelda, mismoodi oleks sari edasi läinud. Isegi kui see oleks tõeks läinud, siis võib olla ka üleootuste huvitavamalt. Aga igal juhul olen igasuguse lisavenna vastu.
LiveForThis kirjutas:Ma arvan, et ma ei oleks mitte kudagi uue vennaga harjunud, sest Sam ja Dean on alati koos olnud ja kui tõesti oleks kolmas juurde tulnud, siis vaataksin sarja pigem sellise kahtlustava pilguga ehk püüaksin toda uut tüüpi vältida.
Muidugi ei saa enam öelda, mismoodi oleks sari edasi läinud. Isegi kui see oleks tõeks läinud, siis võib olla ka üleootuste huvitavamalt. Aga igal juhul olen igasuguse lisavenna vastu.
Sama lugu oli Buffy's. Vihkan/vihkasin Dawn'i
Arvatavasti hävingut ei tule, aga hävingu tekitaja debüüti tahaks küll väga näha juba. Ruby pole kohe kindlasti see, kes ta Sam`ile tundub olevat. Inglid mängivad topeltmängu põhjustel, mida täpselt veel ei tea, aga võib ju spekuleerida, et ainuke asi, mis seisab Dean`ile määratud ülesande ees on Sam ise.
Kaks venda, apokalüpsis ja vennaarm ongi läinud
Garli kirjutas:5x11:
PUDDING!
.I-don't-wanna-be-Lucifer's-vessel jadajadajada't
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline