Jeebus kus neid uusi tegelasi tuleb aina juurde. Päris palju sai guugeldatud II hooaega vaadates.

Vaieldamatu lemmik see hooaeg oli Jaqen H'ghar. Igakord kui teda näidati ilmus mul totakas naeratus suule.

Kui I hooaeg vihkasin Cerseid,Jaimet ja Joffreyt täiega, siis nüüd teine hooaeg oli suht savi neist. Joffreyt põlgan siiski. Theon oli vist isegi kõige ebameeldivam see hooaeg. Totaalne idikas.
Mida osad edasi, seda rohkem lemmikuid tekib. Tyrion, Arya ja Daenerys meeldisid algusest peale. Robb, Bronn, Ser Jorah, Baelish hakkasid aina rohkem meeldima. Robb on ka täitsa OK. Sandor ehk The Hound hakkas ka meeldima + Tywin. Tegelikult enamus tegelasi meeldivad. Vähe on neid keda üldse ei salli. Iga tegelase juures midagi huvitavat.
Liiga vähe Daeneryst ja tema draakoneid kahjuks, aga samas neil kordadel kui neid näidatakse siis seda rohkem elevil ma olen. Tema teekond II hooajas oli kõige huvitavam. See linn kuhu ta välja jõudis..lisandus veel uusi tegelasi, kellest osad olid väga huvipakkuvad.
Olen isegi väheke elevil mõeldes III hooaja peale.