Moderaator: Meeskond
Soprano kirjutas:Mul jäi ka "Home" pidev kasutamine kõrva. Also, mis värk selle Heineken'i reklaamiga oli!?
Forza kirjutas:Oeh, pettumus ikkagi. Lootsin palju enamat sellest filmist. Gekko on kõva nagu alati. Isegi Shia on mulle meeldima hakanud, tegelikult on alati sümpaatne olnud, kui aus olla. Polegi selle heitiga kaasa läinud. Brolin oli hea villain ja Langella hea mentor. Need olid head tegelased. Nüüd aga halbadest. Winnie Gekko plotline oli ko-hu-tav idee. See rikkuski mainly filmi ära. Lõpp oli juba romantiline. Liek wtf!?! Eli Wallachi roll oleks ka parem võinud olla, pakkus vaid comic reliefi. Ja filmi enim oodatud stseen, Fox vs Gekko vol 2 oli ka kõike muud kui satisfying. Tuim, mittemidagiütlev stseen. Nad peaksid vaenlased olema ja chativad nagu 2 vana tuttavat. Oleks võinud kuskil eraldatud kohas olla nagu umbes esimese osa lõpustseen. Oleks küll ebarealistlikum olnud, ent siiski...
Filmi põhimiinus oligi Gordonis peretunnete tekitamine. Gekko shouldn't have family. Ta on ahne, reeturlik tõbras. Lõpp oli juba pure bullshit. This was not fucking Wall Street.
Häid stseene oli kah, enamjaolt kõik need, mis börsi puudutasid ja/või Shia ja Brolini vahelised. Meenutas kohati esimest osa sellega. Kahjuks oli neid liiga vähe...Spoiler :
Kahju, väga kahju. Esimene osa oli super ning mina, kui Wall Streeti fänn ootasin väga palju enamat.
5/10
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 6 külalist