Postitas brixxx » 21. Detsember 2011, 12:50
Ma räägiks natuke John Travolta rollidest, see küll ei puutu eriti teemasse, aga kuna siin on arutatud John Travolta rollide suuna muutusest. Üks mu lemmikuid filme on ''Face/Off'', sellest filmist hakkasid mulle meeldima John Travolta ja Nicolas Cage. Esimesed aastad mulle väga Nicolas Cage ei meeldinud, pigem John Travolta, aga hetkel meeldib Cage rohkem kuna tal on rohkem action ja heategelase rolle. John Travoltal on tegelikult suht vähe action ja heategelaskujuga filme, sellepärast mulle Travolta natuke vähem hetkel meeldib. Aga John Travolta meeldib mulle komöödiates küll.
''Old dogs'' oli tunduvalt parem film kui ''Wild Hogs''. Mulle meeldis vaadata kahe mehe sõprust, nende seiklusi ja üksteisele toeks olemist. Filmis oli piisavalt naljakaid kohti ja samas oli, ka veidi draama maiguline film, et rääkis inimeste valikutest, probleemidest ja armastusest. Huvitav oli vaadata meest, kes ei oska eriti lastega käituda, õppimas lapsevanemaks saama.
''Old dogs'' on lähiajaloo üks paremaid komöödiad, mina olen filmi vaadanud vist umbes 10 korda. Annan filmile 10/10.