Vanad penid

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

Vanad penid

PostitusPostitas Soprano » 15. Oktoober 2009, 00:01

Vanad penid

Old Dogs

Kaks parimat sõpra, üks lahutatud ja õnnetu (Robin Williams), teine lõbujanune poissmees (John Travolta) seisavad silmitsi suurte muudatustega. Just siis, kui neid ootab senise elu suurim äritehing, langeb neile kaela ootamatu koorem 6-aastaste kaksikute näol. Lastega tegelemise osas mitte just kõige kogenumad sõbrad peavad nüüd hoolitsema kahe väikese inimese eest (uustulnukad Ella Bleu Travolta ja Conner Rayburn) ning üks katastroof järgneb teisele.

http://www.forumcinemas.ee

Täielikku tutvustust loe siit.
Kasutaja avatar
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

PostitusPostitas Soprano » 15. Oktoober 2009, 00:11

Režissöörilt, kes tõi meieni Wild Hogs, kus mängis ka Travolta. Lahe.
Lisaks tuleb sel aastal veel üks film Old Dogs.
Kasutaja avatar
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

PostitusPostitas Nowitzki » 15. Oktoober 2009, 08:15

Traileri järgi tundub olevat Wild Hogsi stiilis film
Kuid mis Travoltal nende komöödiatega on "Old Dogs" siis vahepeal yks action "From Paris with Love" ja siis jälle komöödia "Wild Hogs 2",masendav tegelt.
Nowitzki
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Kickflick » 01. Detsember 2009, 23:55

Võib-olla ei viitsi enam mängida mingit maffioosot või gängsterit ja vahetas suunda.
Kasutaja avatar
Kickflick
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas uLtImAtEcRiTiC » 02. Detsember 2009, 21:27

Ei tea tõesti, milleks tal neid komöödiaid nii palju vorpida vaja on. Viimane roll Pelham 123-s ju päris hea. Ega Wild Hogs ka midagi väga jubedat polnud, aga see uus tundub küll selgelt alla jäävat.
Kasutaja avatar
uLtImAtEcRiTiC
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

PostitusPostitas Defka » 07. Detsember 2009, 23:45

7/10 Täidab oma eesmärgi kenasti mõnusa ja lihtsa huumoriga. Kui seda otsides filmi vaatama minna, siis ei pea pettuma, aga ei midagi erilist.
Kasutaja avatar
Defka
Raevunud härg
Raevunud härg

PostitusPostitas rakitic14 » 08. Veebruar 2010, 21:25

hea komöödia :)
rakitic14
Batman alustab
Batman alustab

PostitusPostitas Rain » 22. Veebruar 2010, 22:23

Komöödia on küll hea, kuid film ise, mitte nii hea. Naerda sai palju, selles suhtes on see isegi vaadatav.
6/10
Kasutaja avatar
Rain
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

PostitusPostitas Ralf » 23. Veebruar 2010, 02:17

Nii halb ta nüüd ka polnud. Lastele peaks igatahes meeldima. Travoltal ja Williamsil on selja taga nii uhked karjäärid - milleks enam oma konte murdma hakata? Sellise filmi võtteplatsil lõbutseda on ju hilises eas palju toredam ja ma ei heida neile üldse ette. Ainult filmi teisel poolel kui niisama janditamine üritati tõsimeelsemaks draamaks keerata, kippus asi koledasti ära vajutama. Huvitavad cameod Matt Dillonilt ja Justin Longilt.

3/10
Kasutaja avatar
Ralf
love <3

PostitusPostitas Kidd » 25. September 2010, 10:20

Sajandi jura, pole Wild Hogs´i küünemustagi väärt. Ainus koht, mis naerma ajas (ei te isegi miks) oli see tabletivärk.

2/10
So, where's the Cannes Film Festival being held this year?
Kasutaja avatar
Kidd
Ristiisa
Ristiisa

Re: Vanad penid

PostitusPostitas brixxx » 21. Detsember 2011, 12:50

Ma räägiks natuke John Travolta rollidest, see küll ei puutu eriti teemasse, aga kuna siin on arutatud John Travolta rollide suuna muutusest. Üks mu lemmikuid filme on ''Face/Off'', sellest filmist hakkasid mulle meeldima John Travolta ja Nicolas Cage. Esimesed aastad mulle väga Nicolas Cage ei meeldinud, pigem John Travolta, aga hetkel meeldib Cage rohkem kuna tal on rohkem action ja heategelase rolle. John Travoltal on tegelikult suht vähe action ja heategelaskujuga filme, sellepärast mulle Travolta natuke vähem hetkel meeldib. Aga John Travolta meeldib mulle komöödiates küll.

''Old dogs'' oli tunduvalt parem film kui ''Wild Hogs''. Mulle meeldis vaadata kahe mehe sõprust, nende seiklusi ja üksteisele toeks olemist. Filmis oli piisavalt naljakaid kohti ja samas oli, ka veidi draama maiguline film, et rääkis inimeste valikutest, probleemidest ja armastusest. Huvitav oli vaadata meest, kes ei oska eriti lastega käituda, õppimas lapsevanemaks saama.

''Old dogs'' on lähiajaloo üks paremaid komöödiad, mina olen filmi vaadanud vist umbes 10 korda. Annan filmile 10/10.
Kultuuri Võlu - blogi kultuurist
Techblog - õpetused ja arvustused
Kasutaja avatar
brixxx
Ristiisa
Ristiisa

Mine Filmid

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 14 külalist