no mis ma oskan o:elda...vaatan et keegi ei julge eriti s6na v6tta kuigi juba mitu pa:eva esikast mo:o:das.
sass ka:itus muidugi oma noorusele omaselt rumalalt,et oma 6igused alguses ETVle ja sealt edasi Sildosele parseldas aga ju siis oli ka:hku klotsi "kohe ka:tte" vaja...

...see selleks...v6ibolla talle tulemus meeldib,mine tea..
minul ja:i ime tabamata.ehk kui seda filmi poleks tehtud,oleks maailm endine.na:itlejad suurt ma:ngida ei saanudki.hullu a:mbrit ei ma:rganud.peapaha oli ok kuigi vahepeal oli diktsiooniga probleeme (ilmselt heliga),pidi venekeelseid supikaid lugema,et aru saada.peaosaline ok kuigi vahepeal tegi na:gu a la "inimene m6tleb":) blond oli kaks korda ekraanil ja tema ylesandeks oli rinda na:idata...vilbrel ilmselt keskea kriis,arusaadav.
kui muusosas sain seda ,mida v6iski oodata,siis seda enam ma pettusin Maidu to:o:s.tundus, et ta pole pa:ris kindel selles mida ta teeb.et kas nagu a:ge noortefilm, v6i teeb dokki v6i on NYPDBLUE...eks filmimehele on raske mingi suva digikaameraga to:o:d teha.fookuse probleeme oli samuti aga noh see kivi la:heb vist pulleri kapsaaeda.
mis ma ikka siin kobisen...film ei millestki...loodetavasti lastele meeldib.
aga oleks v6inud va:hemalt kaks korda parem olla. raamat v6itis.