Reis maakera südamesse

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

Reis maakera südamesse

PostitusPostitas Zinera » 01. August 2008, 11:57

Reis maakera südamesse
Journey to the Center of the Earth (2008)

Teadlane Trevor Anderson (Brendan Fraser), tema vennapoeg Sean (Josh Hutcherson) ning nende ilus giid Hannah (Anita Briem) on Islandil ekspeditsioonil, kui nad ootamatult jäävad vangi koopasse, kust nad välja ei saa ning hakkavad liikuma aina sügavamale Maa sisemusse, et leida sealt mingisugune väljapääs.

Reisides läbi ennenägematute maailmade, satub trio vastamisi sürrealistlike ning kujuteldamatute olevustega, näiteks inimsööja-taimedega, hiiglasliku lendavad piraajaga, helendavate lindudega ja hirmuäratava dinosaurusega ammustest aegadest. Rändajad saavad varsti aru, et vulkaaniline tegevus nende ümber suureneb ja nad peavad leidma kiiremas korras väljapääsu Maa sisemusest, enne kui on liiga hilja...

Film põhineb Jules Verne'i samanimelisel romaanil ning on esimene jutustav film, mis on filmitud digitaalselt 3D-s.

Loe täielikku tutvustust siit
Zinera
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas uussaabas0 » 28. November 2008, 18:16

Järjekordsel trailer huvitav ja tore näitleja mängib - Brendan Fraser :D Ikkagi tuleb jõuludeks Tallinna sõita, see on juba teine film mida näha tahaks, kuna pole nõus Pärnu kinno minema.
Kasutaja avatar
uussaabas0
Raevunud härg
Raevunud härg

PostitusPostitas Will Turner » 28. November 2008, 21:32

Ise ma vaatasin selle filmi ära ja mulle väga meeldis.Vahepeal kui nad olid kohale jõudnud oli nagu liiga muinasjutuline aga muidu oli kõik väga hea.
Kinos saab kindlasti väga hea elamuse.
Soovitan!
Kasutaja avatar
Will Turner
Raevunud härg
Raevunud härg

PostitusPostitas kigents » 28. November 2008, 22:55

Ei väga mõnus film oli.

8/10
kigents
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas Jussu » 29. November 2008, 00:23

Ma kuidagi arvan, et antud filmis jääb Jules Verne'i romaanist õhkunud klaustrofoobiat ja peategelaste ängi kuidagi väheks.

Ei mõtlegi vaatama minna.
"All you need for a movie is a girl and a gun."
Kasutaja avatar
Jussu
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

PostitusPostitas Kidd » 03. Detsember 2008, 14:45

Jussu kirjutas:Ma kuidagi arvan, et antud filmis jääb Jules Verne'i romaanist õhkunud klaustrofoobiat ja peategelaste ängi kuidagi väheks.

Kindla peale jääb, B. Fraser pole üldse tõsine kuju minu meelest, aga vaatama lähen kindlasti, kui esimest päris 3D filmi Eestis.
So, where's the Cannes Film Festival being held this year?
Kasutaja avatar
Kidd
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas uussaabas0 » 21. Detsember 2008, 22:50

Käisin vaatamas, ja suht vaatadav film oli, ning päris hea minu esimese 3D filmina. Ütleks tüüpiline seiklus film 6/10
Kasutaja avatar
uussaabas0
Raevunud härg
Raevunud härg

PostitusPostitas Rain » 19. Veebruar 2009, 22:28

Oleks tahtnud 3D's seda näha. Muidu päris huvitav film, ei oskagi midagi täpsemalt kommenteerida, filmil polnud viga küll midagi, täitsa vaadatav... :irw:

7/10
Kasutaja avatar
Rain
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

PostitusPostitas Zinera » 30. Märts 2009, 21:43

Vaatasin ilma 3D-ta, tundus vahepeal, et väga vale otsus, kuna vahepeal oli märgata 3D kohtasid, mis kinos kindlasti oleks väga efektsed olnud.
Story oli suht igav tegelikult, aga actionit toimus suht tihti.
Kuna 3D's ei näinud, saab 6/10 :)) :)) :))
Zinera
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Ronet » 31. Märts 2009, 09:12

täitsa vaadatav seiklus-/fantaasiafilm.
Päevik | 2021
Pilt
Pilt
"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Kasutaja avatar
Ronet
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

Re:

PostitusPostitas brixxx » 07. Märts 2012, 11:25

Kidd kirjutas:Kindla peale jääb, B. Fraser pole üldse tõsine kuju minu meelest, aga vaatama lähen kindlasti, kui esimest päris 3D filmi Eestis.

Võibolla eelnevate filmide puhul saab öelda, et Brendan Fraser ei ole tõsine kuju, aga kui vaadata filmi Extraordinary Measures, siis siin tuleb küll Brendan Fraseri dramaatiline näitlemis oskus välja.

Mulle meeldib Reis 1 tunduvalt rohkem kui Reis 2. Palju rohkem eluohtlike kohti oli ning müstilisem reis ka tundus. Kõige lahedam koht oli see kui Sean lendas lohega minema. Ja naljakas koht oli see kui Sean rääkis emaga telefoniga kui üks hetk kala sõi telefoni ära. Ja Brendan Fraser meeldis seal, kuigi Brendan Fraseri roll meenutas teda kolmes Muumia filmis ning tekkis tahtmine teist Muumia filmi vaadata.

Mingil määral peab Brendan Fraseri kohta ütlema, et kui tahad teda action filmides vaadata, siis ei jäägi muud kui Reis 1 ja kolm Muumia filmi ning võibolla ka Inkheart. Kuigi pean tunnistama üks paremaid viimase aja komöödiad on Furry Vengeance.

Hindeks annan 9/10 kuna võrreldes Reis 2 oli rohkem actionit ja eluohtlike kohti ning Brendan Fraseri hirmu, süümepiinu ja emotsioone oli rohkem näha kui Reis 2 Michael Caine tegelaskuju, seal oli ta enamus aja rõõmus.
Kultuuri Võlu - blogi kultuurist
Techblog - õpetused ja arvustused
Kasutaja avatar
brixxx
Ristiisa
Ristiisa

Re: Teekond Maa Südamesse

PostitusPostitas CM-Girl » 15. Juuli 2012, 19:32

Tegu filmiga mida kõlbab korra vaadata ja siis unustad kähku. 5/10
Kasutaja avatar
CM-Girl
Ristiisa