Jolt kirjutas:Hülss, kuidagi ei saa nõus olla väitega, et koomiksifilmist ei ole vaja enamat eeldadagi. Veidi läbikulutatud argument juba, aga... peale TDKd ja Iron Man'i ei ole usutav väita nagu koomiksmaterjal lihtsalt ei allukski muljetavaldamale käsitlusele.
Punisher'l, koomiksina, on olnud väga väärt kirjutajaid ja mõndasid lugusid kiidetakse küllalt kõval häälel. Ise ei tea kaasa hõigata, pole lugenud - superkangelaste koomiksid pole senini huvi tekitanud.
Nagu ütlesin, "selliselt koomiksifilmilt", üldises mõistes ei saaks selle väitega enam keegi nõus olla. Lisaks ei pakkunud, mäletamist mööda, ka esimene Punisher mingit sügavat lugu, vaid pigem head möllu. Kättemaksulood on üleüldiselt tõestanud, et nendest saab vägagi häid filme vändata, põhinevad siis koomiksitel või mitte. Kindlasti oli ka Punisher koomiksina sügavam, kui seda kaks filmi on siiani tõestanud, kuid see on ainult oletus minu poolt, sest ka mina pole neid lugenud.
Jolt kirjutas:Väidan enda meelest küllalt objektiivselt, et tegu pole mitte ühegi võimaliku standardi alusel hea filmiga. Hindamisele lisandub aga veel üks komponent ja see on nauditavus. Ning too pole paratamatult argumenteeritav, võrreldav, vaidlustatav ega objektiivne. Ja seetõttu ei maksa teiste hinnangute peale ägestuda.
Heaks filmiks ei saa teda kindlasti pidada, aga antud film ei võta end tõsiselt, erinevalt Max Payne'ist ja Hitman'ist, ning seega ei võta ka mina teda tõsiselt. Minu antud 6/10 on pigem teeviidaks ja võibolla ka rohkem protestiks, mitte võrduv kui "hea filmiga". Ägestuma panevad mind ebaõiglaselt madalad hinded, on siis film subjektiivselt sitt või mitte. Hindamissüsteem 1-10 kaotab oma mõtte, kui subjektiivsusest hoolimata ei suudeta filme omavahel võrreldes (nö
looking at the big picture) neid objektiivselt hinnata või seda vähemalt üritada. Loomulikult hindan ka mina filme oma künka otsast vaadates, aga üritan seejuures olla võimalult aus ja õiglane. Oma vigadele vaatamata pakub War Zone nauditavat actionit ja tõeliselt leidlikke tapmis-stseene. Fun and cheesy.
Kõige madalam hinne, mida suudaksin talle panna on 4.5/10, aga see poleks enam aus minu arvates. Eriti kui ma Max Payne'i meelde tuletan. Ma vaatan neid hindeid kui kategooriaid ja kategooria 3/10 oleks tulvil filme, mis pole nauditavad ja War Zone'is on subjektiivsusest hoolimata külgi, mis on vägagi nauditavad. Nauditavus on loomulikult subjektiivne, aga minu ja Ralfi arvamusest hoolimata, näitab War Zone ennast actioni ja tapmis-stseenide küljest väga hästi.
Jolt kirjutas:Minu jaoks isiklikult on Punisher: War Zone nauditav õllefilm, kus mittetahtlik komöödia ja erakordselt jõhkrad - kuid andekad - tapmised korvavad olematu loogika, halva (ja jälle, enamuses olematu - õnneks) dialoogi ja kesised osatäitmised.
Täpselt, see lause võtab ideaalselt kokku minu arvamuse selle filmi suhtes.