Kui aus olla, siis ootasin filmilt natuke rohkem. Võibolla, kui oleksin raamatut lugenud, oleksid teistsugused emotsioonid tekkinud, aga kui võtan seda kui filmi, siis oli lihtsalt OK. Esimene asi, mis mulle ei meeldinud, olid need "zombid". Eriti kursis pole mil viisil üldse neid koletisi läbi ajaloo tehtud on, kuid minu arvates oleks natuke reaalsem olnud, kui oleks inimesi kasutatud. Imdb-s küll väideti, et siis oleks film liiga kalliks läinud, aga no minu arvates oleks see hästi kulutatud raha olnud.
Siis samuti tundus mulle kogu sündmustik liiga kiiresti kulgevat. Saan aru küll, et film hõlmas nii palju erinevaid zanre, siis kõike filmisõpru ei saagi rahuldada 1h ja 40 minutiga (vihje draamale).
Siis oli filmis veel teisigi ebaloogilisi kohti, aga see selleks, sest need korvas kõik stseen, kus Will seletas Bobi elufilosoofia lahti ning pani tema cd mängima

.
Kuna filmis oli rohkem plusse kui miinuseid ja lisaks oli Will Dr. Nevillina lihtsalt liiga kõva, siis annan filmile
7/10. Minu arvates oleks film võinud natuke pikem olnud, oleks saanud natuke paremini Nevilli karakterisse sisse elada, aga käib küll.
Sobib.
Samuti oleks ma tahtnud, et koer oleks kauem elus olnud. See tegi kohe meele kurvaks/pahaseks.