Ohvripidu

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

Ohvripidu

PostitusPostitas Peata Ratsanik » 22. Veebruar 2007, 23:18

Ohvripidu
The Wicker Man (1973)

Seersant Howie (Edward Woodward) reisib väikesele šoti saarekesele, et uurida noore tüdruku kadumist. Saarel avastab ta, et kohalikud on ebaviisakad ning keelduvad teda aitamast. Saare elanikud, eesotsas kuratliku maavaldajaga (Christopher Lee) on paganad ning järgivad iidseid rituaale, et kindlustada järgmise aasta saagi edukus. Politseinik aimab, et tüdruk on ilmselt kusagil saarel elus ning et teda valmistatakse ette ohverduseks.

Loe täielikku tutvustust siit
Peata Ratsanik
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Forzelius » 23. Detsember 2010, 14:25

No ikka väga hea. Kahju, et ma seda pasakäkist remake' olin varem näinud. Eerie atmosfäär oli throughout. Meenutast Straw Dogsi selle koha pealt. Šotimaa setting aitas asjale kaasa ja Christopher Lee Summerisle oli oluliselt parem kui too naine uusversioonis. Kahju, väga kahju, et ei saanud seda esimesena vaadata.

9/10
PiltPiltPilt
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

Re: Ohvripidu (1973)

PostitusPostitas Rasmus » 06. August 2013, 21:03

Seda kurikuulsat remake'i pole ma veel näinud, aga ei oskagi arvata, kas see muutis originaali vaatamise huvitavamaks või võttis ära võrdlusmomendi, et seda kõrgemalt hinnata. Christopher Lee oli tavapäraselt hea, kuid seda veidrust oli kohati liiga palju ning lõpupoole hakkas juba igav ka.
Spoiler :
Vähemalt polnud õnnelikku lõppu.

6/10
Kasutaja avatar
Rasmus
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

Mine Filmid

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 20 külalist