Okei, mulle aitas. Ma lihtsalt pidin seda uuesti nägema, viimane kord oligi siis, kui ma olin kõvasti noorem ja ma mäletasin sellest filmist vist ainult, et see mees (ehk Heathcliff) oli hästi vastik. Nüüd muutus loomulikult arvamus väga palju.
Kõigepealt tuleks mainida, et see kuulub nüüd ühtede mu lemmikfilmide hulka, ning seda võib nimetada isegi üheks ilusaimaks filmiks mis ma olen kunagi näinud.

+ kindlasti Ralph Fiennes'i lemmikfilm. Ma ei kujutagi nüüd ette kuidas ma teda Voldemortina kurjana saan ette kujutana, seda filmi vaadates ma lihtsalt sulan teda nähes.
Kuigi pole ime, ta väga noor ka seal, muidu ka 1992 aasta film siiski ju.
Igastahes ma hakkasin nutma selle filmi jooksul oma 4 korda (ning ma ei nuta isegi titanicut vaadates), see ületas isegi Edward Käärkäe..

Kuigi selle loo juures + kuna Ralph seal mängib + see draama, see romantika, need laused, nii et pole isegi midagi imestada nendel kes on seda filmi näinud.
Naisnäitleja ka väga halb pole, aga Ralph on seal ikka ülekõige.
Nii et jah, võtsin end täna kokku ja vaatasin öösel ära ja ei pettunud.
''Wuthering Heights'' ja ''Edward Scissorhands'' ongi 2 üheksakümnendate filmi, mis minu jaoks ei aegu, erinevalt väga paljudest teistest nende aastate filmidest.
10/10 minu poolt.