Deja Vu

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

Deja Vu

PostitusPostitas sutsaki » 23. November 2006, 14:35

Deja Vu
Deja Vu (2006)

Déjà vu on midagi, mida enamus meist kunagi kogenud on: sähvatus mälus, kui kohtad kedagi esimest korda, kuid tundub nagu oleksite tuttavad kogu elu või kui tunned ära koha, kus sa kunagi varem käinud pole. Aga mis siis, kui see tunne on tegelikult minevikust saadetud hoiatus või tulevikust pärit juhtnöörid? Agent Doug Carlin (Denzel Washington) saab jõhkrat kuritegu uurides abi just déjà vu’st. Olles kutsutud pärast New Orleansi praamil toimunud pommiplahvatust sündmuskohale asitõendeid koguma, saab Carlin teada, et see, mis paljude meelest eksisteerib vaid nende kujutluses, on midagi palju võimsamat. See sunnib teda alustama meeletut võidujooksu ajaga, et päästa sadade süütute inimeste elu.

Loe täielikku tutvustust siit
Kasutaja avatar
sutsaki
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

PostitusPostitas Wisegirl » 31. Detsember 2006, 23:38

10/10
Washingtoni tegelaskuju meeldis: selline pealtnäha muretu olemisega tõsine mees. Pisut müstikat, näpuotsaga emotsioone, paar plahvatust ja lots of dramaatilisust. Nii vähe on vaja, et Wisegirlile film väga meeldiks.
-Breathe.... Deeply, yes, of course, but, by all means.....: exhale- RDA
Kasutaja avatar
Wisegirl
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas xdude » 02. Jaanuar 2007, 03:21

Üks parimatest filmidest mida tean. Algul oli küll veits igav aga koguaeg oli müstikat. Väga segane film muidu ;)
Kasutaja avatar
xdude
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

PostitusPostitas Storm » 03. Jaanuar 2007, 21:58

Holly smokes. K2isin t2na kinos seda vaatamas. Teadsin, et film on hea, kuid ei uskunud, et nii hea :!: Film on minu jaoks vapustav, kuna see m2ngib nii palju m6ttega ja kujutlusv6imega. Kogu aeg pidi j2lgima ning kuna s6ber oli eelnevalt 6elnud, et j2lgiksin filmi algust hoolega, siis oli see tunne kah, et ei tahtnud midagi silmist m66da lasta, et terve filmi v2ltel valitses mind selline m6nud pinge ja ootus2revus. Filmi stsenaarium hea, syndmustik super. Denzel ei petnud mu lootusi vaid andis suurep2rase esituse. Film vajab t6sist syvenemist imo. 9/10
Legalize IT!
Storm
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas lostinthemist » 03. Aprill 2007, 16:38

Alguses ei osanud midagi arvata sellest filmist, seega ei hakanud ka ootusi kõrgeks kruttima. Ja pärast vaatamist sain suure elamuse osaliseks. Uskumatult hea film oli, sündmustikud jne. Saladus (masin), mis avaldatakse filmis, on väga kihvt.
Denzel on ülimalt andekas näitleja ning tema poolt mängitud karakter oli väga mõnus - hea huumorimeelega, kuid tõsine. Pärast filmi jäin filmi peale mõtlema ... see deja vu. Mul on viimasel ajal sagenenud see, et silme ees on kõik järsku nii tuttav - nagu oleksin varem olnud siin jne.
8/10
Minu elust ja enesest
Lõuna-Korea filmiblogi
Eelnevalt AvP_75, nüüd kasutajanimega lostinthemist.
Kasutaja avatar
lostinthemist
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Chras » 03. Aprill 2007, 16:47

AvP_75 kirjutas:Mul on viimasel ajal sagenenud see, et silme ees on kõik järsku nii tuttav - nagu oleksin varem olnud siin jne.

Sa osa on jah põnev, et mäletad seda kohta:D
aga ei mäleta mis edasi juhtuma hakkab:D
Chras
Registreerimata kasutaja
Registreerimata kasutaja

PostitusPostitas simpson » 14. Mai 2007, 16:23

Tony Scotti poolt järjekordne hea film. Juba enne filmi algust lootsin, et tuleb sama huvitav ja põnev film nagu oli "Man of Fire". Ja õnneks ma ei pidanud pettuma. Film oli alusest lõpuni väga põnev. Kohati oli ka segane, aga filmi lõpuks oli kõik selge :)) Juba näitlejate pärast peaks seda filmi vaatama. Imestama pani mind, aga IMDb keskmine hinne, mis oli 6,9. Sellisel filmil peaks see ikka kõvasti üle 7 olema. Soovitan kõigil seda vaadata.

9/10
30 Days of Night 5/10
simpson
Raevunud härg
Raevunud härg

PostitusPostitas DjD » 15. Mai 2007, 23:24

mulle ka meeldi väga, see teema ja ega pea osalinegi seda halvasti ei mänginud ! ja muu teostus oli ka kiidu väärt

väga hea meelelahutus :!:
DjD
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

PostitusPostitas Sepateus » 26. Mai 2007, 20:19

Väga hea filmielamus. Jälle üle pika aja tõeliselt väärikas film. Washington mängis ka väga hästi. 9/10
si vis pacem para bellum
Kasutaja avatar
Sepateus
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

PostitusPostitas starnike » 08. Juuni 2007, 15:20

Super! See masina värk jäi mulle natuke arusaamatuks, tekkis tohutult küsimusi endal selle kohta. Seda peab tõesti väga pinksalt jälgima, üritasin küll täiega, aga mõni väike asi jäi natsa arusaamatuks. Aga võin vist isegi öelda, et vist parim film, mis näinud olen. Tõeliselt kaasakiskuv ja väga hea film, soovitan väga!!!

10/10
starnike
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

PostitusPostitas ringooo » 08. Juuni 2007, 18:16

Tony Scott näitas järjekordselt mida ta suudab.
Filmis oli kõike parajalt-müstikat,actionit ja põnevust.
Näitlejad olid samuti kõik viimase peal.Denzel Washington tegi suurepärase rolli.Denzeli kõrval jäi veel silma minule täiesti võõras Paula Patton.
8,5/10
Kasutaja avatar
ringooo
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas Ralf » 09. Juuni 2007, 00:28

Mingi 10/10 eliitfilm see nüüd ka ei olnud, aga tõepoolest üks tugevakoelisemaid põnevusfilme mida viimasel ajal näinud. Alguses paistis hirmuäratavalt tavaline, kuid siis hakkas film juba ulmeradadel liikuma ning noh, edasine oli vägev. Scottile omane Denzeli kaasamine oli samuti arukas mõte, ta täitis seda rolli hästi ja õnneks oli tema seekordne tegelane selline soe ja lõbus, vastupidiselt "Man on Fire'ile". Jajah, hea film.

7/10
Kasutaja avatar
Ralf
love <3

PostitusPostitas Jack » 22. Juuni 2007, 22:10

Denzel oli hea nagu alati. Olgugi, et mulle see ajas tagasivaatamise idee eriti ei imponeerinud, loksus filmi sündmustik lõpuks kuidagi südantsoojendavalt paika.

Ja kindlasti üks meeldejäävamaid ja efektsemaid plahvatusstseene, mida näinud olen, pärineb just sellest filmist.

8/10
Väike väänik, anna asu!
Kasutaja avatar
Jack
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

PostitusPostitas d4ncestyle » 11. September 2008, 01:51

väga hea film!
meeldis väga näitlejatöö, niipalju kui olen denzel W näitlejatööd näinud on see parim tema parematest sest karakter on lõbusam aga tõsine. väga meeldis ka P. Patton :))
filmi zanr on ulme, mis on minu lemmik ja see lisas vürtsi et endale meeldivad ka sellised teemad nagu deja vu jne , ning seda rohkem see film endasse haaras.
sarnane film on Dark Floor's kus on ka selline ajaga mängimine.
jaa film oli üle ootuste põnev jaa minu poolt
10/10
Kasutaja avatar
d4ncestyle
Raevunud härg
Raevunud härg

PostitusPostitas Hülss » 11. September 2008, 19:50

Ralf kirjutas:Mingi 10/10 eliitfilm see nüüd ka ei olnud, aga tõepoolest üks tugevakoelisemaid põnevusfilme mida viimasel ajal näinud.

Nii kaua, kui ma siin foorumis olen olnud, hindavad enamus inimesi 7 punktiseid filme 9 või siis koguni 10 punktiga. Kahjuks kaotavad need numbrid sellisel moel oma tähtsuse, aga õnneks on saite, mis kalkuleerivad selle keskmise hinde.

Kahtlemata on Deja Vu hea film ja kindlasti parem, kui sellele eelnenud Domino. Tony Scott ja Denzel Washington on hea paar ja loodetavasti teevad koostööd ka tulevikus.
Kasutaja avatar
Hülss
Ristiisa
Ristiisa

Järgmine

Mine Filmid

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 19 külalist