Nagu näha, eelmine postitus on kirjutatud 2007. aastal, seega vahepeal on möödunud kuus aastat.
Kuna esimene "BR" on mu endiselt mu lemmikfilm läbi aegade (raamat on kusjuures ka lemmik ning koguni parem kui filmiadaptsioon), otsustasin järjele uue võimaluse anda. Ning ma tõesti üritasin. Ma tahtsin, et see meeldiks mulle rohkem kui viimane kord. Noh... hinne hoopis langes ühe palli võrra.
Liiga palju mõttetuid ja mittemidagiütlevaid tegelasi. Uue blondust peategelase näitlemine oli kohutav ja igasugune emotsionaalne side ülejäänud klassikaaslastega puudus. Takeuchi Riki, kes oli valitud seekordse programmi õpetajaks, mängis igati üle võlli, et see oli pigem hale. Ning Kitano tütar oli eriti igav. Esimesed stseenid õpilaste maabumisest saarele olid korralikud, aga siis terve film muutus järsku tuimaks kõmmutamiseks.
Aga paar plussi - stseenid Beat Takeshi ja Fujiwara Tatsuyaga olid head. Tegemist on otsese järjega pärast esimest filmi ning selle aluskihiks on mõttelõng tulutust sõjategevusest. Kuid paar küpset kirssi ei tee sitakooki paraku heaks.
Küll aga, filmi lõpus poetasin pisara, kui
4/10
Kahju on tõesti sellest, et Quentin Tarantinol ei õnnestunud teha cameo'd.
Quentin Tarantino was offered a role but couldn't do it because of scheduling. He said, "They wanted me to play the President of the United States."