Mägedel on silmad

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

Mägedel on silmad

PostitusPostitas Kaido » 25. Aprill 2006, 12:05

Mägedel on silmad
The Hills Have Eyes

Carterite perekond on puhkusereisil läbi New Mexico kõrbe. Juhtub aga nii, et perekonna auto ütleb ülesse ja neil tuleb jääda keset kõrbe. Õnnetuseks just samas piirkonnas tegi USA valitsus 50`ndatel tuumakatseid, ning katsete tagajärjel mutanteerunud inimesed jäid piirkonna mägedesse edasi elama. Ja nii saabki Carterite perekonnast märklaud haiglastele zombidele, keset kõrbe, kus loota saab vaid iseendile.

Täielikku tutvustust loe siit.
Kasutaja avatar
Kaido
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

PostitusPostitas Priit » 25. Aprill 2006, 14:35

Ei tea, kas järgmine klassik rikutud? No eks ma vaatan, kas on ikka vääriline remake.
There was a HOLE here. It's gone now.
Kasutaja avatar
Priit
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas HelinaM » 29. Aprill 2006, 22:21

Õudsalt rõve. Käisin alles vaatamas, mul hakkas suht paha. :roll:
Need elukad ja mida nad tegid. Iuuu... :D
Paljud tseenid olid julmad ja näitasid ka kohe ka kõike. Väkk...noh see on vaatamist väärt aga hoiatan, et väga verine ja räige!
Kasutaja avatar
HelinaM
Batman alustab
Batman alustab

PostitusPostitas Nestonia » 16. Juuni 2006, 00:20

Parim remake mida viimasel ajal näinud olen. Muudetud polnud midagi, natukene lisa oli küll külge liimitud, originaalis seda linna näiteks polnud, ning lõpukaklus oli muudetud kuid mitte oluliselt. Põhimõtteliselt olin Wes Caverni 77nda aasta versiooni eelnevalt näinud ja seeõttu ei pakkunud film ka pinget ja põnevust, film on lihtsalt saanud uue kuue. Kõik on sama, ning neile kel plaaniks vaadata ära vanem versioon, siis võite kindlad olla, et põnevust teile see ei paku! Kindlasti ei pettunud, väga hästi lavastatud ja ka näitlejad sobisid perfektselt filmi! 5/5
Nestonia
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

PostitusPostitas Priit » 16. Juuni 2006, 00:59

Ok, kuna kurat mu kommentaar läks backup'iga nokusse, siis ütleks lühidalt: Hea film, 2 kena tibi, veri, tapmine, vägistamine, rõvedused ja pärapõrgu. 8/10.
Kasutaja avatar
Priit
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Priit » 18. Juuni 2006, 13:52

Nestonia kirjutas:Parim remake mida viimasel ajal näinud olen. Muudetud polnud midagi, natukene lisa oli küll külge liimitud, originaalis seda linna näiteks polnud, ning lõpukaklus oli muudetud kuid mitte oluliselt. Põhimõtteliselt olin Wes Caverni 77nda aasta versiooni eelnevalt näinud ja seeõttu ei pakkunud film ka pinget ja põnevust, film on lihtsalt saanud uue kuue. Kõik on sama, ning neile kel plaaniks vaadata ära vanem versioon, siis võite kindlad olla, et põnevust teile see ei paku! Kindlasti ei pettunud, väga hästi lavastatud ja ka näitlejad sobisid perfektselt filmi! 5/5

Vabandan double-posti eest. Selles suhtes on õigus, et vana versioon pinget enam ei paku. Ise vaatasin just seda vanemat ja suht lürr oli võrreldes remake'ga. Lõppes ka kuidagi liiga kähku ja üldse väga imelik oli. Selle võrra tõusis ka remake hinne 1 punkti võrra, seega nüüd annaks remakele 9/10.
Kasutaja avatar
Priit
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Ralf » 19. Juuni 2006, 12:15

Nestonia kirjutas:Parim remake mida viimasel ajal näinud olen. Muudetud polnud midagi, natukene lisa oli küll külge liimitud, originaalis seda linna näiteks polnud, ning lõpukaklus oli muudetud kuid mitte oluliselt.

Uusversiooni teine pool oli ikka küll täitsa teistsugune..

SPOILERID!

Originaalis tapeti Pluto Beasti poolt lõpus. Uusversioonis tegi Doug talle lipuga otsa peale.
Kasutaja avatar
Ralf
love <3

PostitusPostitas Priit » 19. Juuni 2006, 12:26

Fletchu kirjutas:
Nestonia kirjutas:Parim remake mida viimasel ajal näinud olen. Muudetud polnud midagi, natukene lisa oli küll külge liimitud, originaalis seda linna näiteks polnud, ning lõpukaklus oli muudetud kuid mitte oluliselt.

SPOILERID!

Originaalis tapeti Pluto Beasti poolt lõpus. Uusversioonis tegi Doug talle lipuga otsa peale.

Seal originaalis polnud linna ka, see tegigi sellise sisumuutuse.
Kasutaja avatar
Priit
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Nestonia » 19. Juuni 2006, 12:35

Fletchu kirjutas:

SPOILERID!

Ma ütlesingi, et sinna on lisatud. Pm. oli lõpp ikkagi sama, jah, linna polnud, paar jupikest oli muudetud... aga siiski ei olnud seda muudetud nii, et väga põnev vaadata oleks olnud, teadsid absoluutselt kõike, mis juhtus! Need jupikesed, mis lisati või natuke muudeti olid vaid selleks, et filmi natuke huvitavamaks ja paremaks muuta kui oli esimene osa!
Nestonia
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

PostitusPostitas lostinthemist » 19. Juuni 2006, 14:31

Vaatasin Unrated versiooni, tegemist oli päris hea filmiga. Suhteliselt räige oli ja palju verd. :P Te võite mind imelikuks pidada, aga kui esimene ebard tapeti, siis oli mul sees niii mõnus tunne. :lol:
8/10
Kasutaja avatar
lostinthemist
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas H20H » 24. Juuni 2006, 02:06

Teil on siin vist mingi segadus, kuna mõlemad filmiversioonid(nii 2006 kui 1977) viivad ühe ja sama tutvustuse juurde.
Filmist(2006) ise niipalju, et minule see ei pakkunud mitte kui midagi, lihtsalt järjekordene idiootne õudukas täis ebaloogilist ja läbimõtlematut käitumist, et saada mingi lolli holliwoody efekti läbi surma. Polnud ei õudne ega põnev, vaid üks järjekordne film, mida on nähtud läbi teiste samalaadsete filmide mitmeid kordi over and over again.
4/10
Kasutaja avatar
H20H
Eliit

PostitusPostitas Priit » 24. Juuni 2006, 12:18

H20H kirjutas:Teil on siin vist mingi segadus, kuna mõlemad filmiversioonid(nii 2006 kui 1977) viivad ühe ja sama tutvustuse juurde.
Filmist(2006) ise niipalju, et minule see ei pakkunud mitte kui midagi, lihtsalt järjekordene idiootne õudukas täis ebaloogilist ja läbimõtlematut käitumist, et saada mingi lolli holliwoody efekti läbi surma. Polnud ei õudne ega põnev, vaid üks järjekordne film, mida on nähtud läbi teiste samalaadsete filmide mitmeid kordi over and over again.
4/10

Pilt on ainult vana versiooni oma. Näitlejad jms on ju õiged. :roll:
Kasutaja avatar
Priit
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas H20H » 24. Juuni 2006, 12:34

Sellel 1977. aasta filmiversiooni foorumi sisututvutuses link Täielikku tutvustust loe siit viib 2006 aasta filmi juurde.
Kasutaja avatar
H20H
Eliit

PostitusPostitas Ralf » 25. Juuni 2006, 00:12

jah, 2006. aasta filmil on 1977 poster.
Kasutaja avatar
Ralf
love <3

Mine Filmid

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 31 külalist