Postitas CyberRax » 24. August 2014, 02:01
Nick ja Coach jätsid ülejäänud "New Girl"i kamba vanasse korterisse, kolisid omaette elama ning nüüd sattusid juhuslikult politseivormi kandma. Just sellise mulje teos mulle jättis. Täpselt samad tegelaskujud ning täpselt sama huumor. OK, huumor oli natukene vähem sürr ja realistlikum kui telesarjas, aga samas oli "New Girl: The Movie (Minus New Girl)"'is ka päris mitu tõsiselt naermaajavat kohta, mis on märksa rohkem kui TV šõu koha öelda saab. Minu kui "New Girl"i jälgija jaoks seega igati korralik meelelahutus. Klišeedega (häbelik luuser saab kuuma tibi endale, kaks tüüpi astuvad edukalt hardcore kriminaalile vastu, enne lõpumärulit raksuminek, etc) oli muidugi üle pingutatud ja mood whiplash filmi teises pooles vaatamise ajal üldse ei istunud, aga nüüd, seda kommentaari kirjutades, mõistan, et too viimane tegi filmi tegelikult hoopis paremaks - nagu Wayansi tegelanegi asja kirjeldas on lendavad kuulid ning sind taga ajavad maskeeritud kõrilõikajad päris elus hoopis vähem lõbusad kui YouTube'i videosid vahtides või kanepit mahvides arvata võiks.
Kokkuvõtlikult: meeldis rohkem kui "21 Jump Street" (2010), aga vähem kui "The Other Guys" (2008), mis ilmselt ütleb üht-teist mu labase huumorisoone kohta. Näinud korra, vaataks meeleldi veel. 6/10
Movies don't create psychos, they just make psychos more creative!