Smiley

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

Smiley

PostitusPostitas Rasmus » 02. November 2013, 12:49

Smiley
Smiley (2012)

Ashley (Caitlin Gerard) alustab võõras linnas kolledžiteed ja kuuleb oma toakaaslaselt linnalegendi Smiley-nimelisest naerunäoga internetitapjast. Peagi hakkab ta Smileyt igal tänavanurgal nägema ning kahtlema, kas tegu on ikka puhtalt legendiga...

Loe täielikku tutvustust siit
Kasutaja avatar
Rasmus
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

Re: Smiley

PostitusPostitas Rasmus » 02. November 2013, 13:25

Sellest filmist on küll kahju. Nad on loonud niivõrd omapärase ja hirmuäratava koletise nagu Smiley ning siis ehitanud selle ümber pea kohutava filmi. Algas küll hästi ja esimene jump-scare oli mulle vast selle aasta suurim ehmatus, aga põhitegevuse algusega läks kogu asi allamäge. Also,
Spoiler :
kõige ilusama tüdruku ära tapmine filmi alguses on õigustatav ainult siis, kui talle mõni teine samaväärne asemele tuuakse.

Lõpplahendus mulle täitsa istus, tegijad on ilmselgelt "Screami" vaadanud. Ja kuna "Screami" seeria koosneb ilmselt parimatest slasheritest, mis iial tehtud, siis pole mul kunagi selle vastu midagi, kui noored filmitegijad sest pisut õppust võtavad. Ehkki veelgi paremaks muutis asja viimane revelatsioon, et Smiley on siiski reaalne boogeyman
ja väga loodan, et sellega kasutatakse võimalust järje tegemiseks. "Smiley" oli küll kahjuks ebaõnnestumine, aga olemasolevast materjalist võiks väga vabalt ägeda teise osa välja võluda.

5/10
Kasutaja avatar
Rasmus
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

Mine Filmid

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 27 külalist