Ega siin ilmas vist pole palju mõnusamat kui Neil Diamondi hitid, eriti "Cherry, Cherry", "Shilo", "Holly Holy" ja "Sweet Caroline". Diamond muide kirjutas (ning lindistas) ka laulud "I'm a Believer" ning "Girl, You'll Be a Woman Soon", mida tuntakse peaasjalikult vastavalt The Monkeesi ja Urge Overkilli esituses (minu meelest on Diamondi versioonid mõlema puhul parimad). Ja veidral kombel tuli alles aastal 2011 tuli välja minu teada esimene Diamondi kogumik, millel kõik tema number-ühed erinevate plaadifirmade algsalvestistena ilusti olemas. Kirjutan seda ainult selle pärast, et Diamond on mulle viimastel päevadel korduvalt jalgu jäänud: tal oli imelik
cameo labases komöödias "Saving Silverman", mille peategelased olid ta suured fännid, siis ütles Forza, et kuskil filmis või sarjas olla teda mainitud, ja ka "Here Comes the Boom"-is mängis ta pala "Holly Holy" suhteliselt olulist rolli.
Filmi kohta ei oska aga suurt tarka öelda. Ei sisaldanud midagi vastumeelset ega ka meelepärast. Siiski ilmselt parim film, milles Kevin Jamesi näinud olen, kuid ega see muidugi palju ütle. Kohati jäi negatiivne mulje, et asjaosalised polnud MMA telgitagustega ennast väga kurssi viia viitsinud, see lihtsalt "oli". Tahad sellega raha teenimise nimel tegeleda?
No problem, hüppa aga ringi ja lase käia. Oleks rohkem tahtnud teada selle spordiala (ning UFC) "telgitagustest" vms. Istus miskipärast, et saturatsiooni oli maha keeratud ja antud see "CSI: New York"-i
look.