Moderaator: Meeskond
rauls kirjutas:Algus(kolmandik) oli sihuke mõnusalt sünge ja kaasahaarav. Siis muutus asi liiga imalaks ja pidev laulmine ei toiminud üldse. Suured dramaatilised stseenid mõjusid kuidagi võltsilt.
rauls kirjutas:Vähemalt Sacha Baron Coheni kaasamine tekitas elevust. Iga tema ekraanile ilmumine tõi muige näole. Lahedalt tehtud roll.
rauls kirjutas:Nii mõnigi laulukoht tundus lihtsalt ilma erilise viisita punnitatud jorutamisena.
Igaks juhuks ütlen, et Crowe puhul häiris ainult tema kehv laulmine. Muidu tegi mees hea soorituse. Aga jah, Javert oleks võinud küll veel karmim kuju olla.uLtImAtEcRiTiC kirjutas:Lemmikuks (ja osaliselt ka põhjuseks, miks ma seda üldse vaatama läksin), erinevalt raulsist, oli Russell Crowe, tema osa sümpatiseeris mulle kõige enam. Crowe on sobivas eas ja võiks rohkem sääraseid (lihtsustatult antagonisti) rolle teha. Kahjuks oli Javert'i tegelane aga liiga pehmekeseks ja heaks muudetud![]()
Forza kirjutas:Samuti oli kogu lugu kiirustatud, aga vaadates, kui mahukas algmaterjal see on, siis ei usugi, et sellest on võimalik teha kinofilmi mõõtmetes meelelahutust. Miniseriaal või mitte midagi. Praegu jättis lihtsalt lohaka mulje.
6/10
LiveForThis kirjutas:Muusikal on sisu arengult enam-vähem samasugune. Suured tunded ja veelgi suurejoonelisemad laulud oma kisklevate tunnete väljendamiseks, räme sotsiaalne ebavõrdsus, inimeseks olemise katsumused keset ebainimlikke tingimusi, mis inimesi nagu rotte porri trambib jne.
Sul on ehk õigus. Kõik oleks olnud palju parem, kui filmis oleks inimeste asemel laulnud robotid ning tegevus oleks toimunud tuleviku Prantsusmaal planeedil Gliese 581 g.Forza kirjutas:Õeh, frustreeriv vaatamine oli. Minu arvates on muusikal suhteliselt väljasurnud žanr, mis on oma aja filmikunstis ära elanud.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 92 külalist