Teie, kes te elate

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

Teie, kes te elate

PostitusPostitas Soprano » 17. Juuli 2012, 09:39

Teie, kes te elate
You, the Living (Du levande) (2007)

"Teie, kes te elate" on satiiriline tragikomöödia inimkonna muredest ja rõõmudest, tugevusest ja haavatavusest, hirmudest ning vajadusest armastada ja olla armastatud. Endi üle naerdakse ja ennast haletsetakse. Saadakse kokku ja minnakse lahku, igatsetakse ja tüdinetakse. Enamasti ollakse valel ajal vales kohas ning räägitakse üksteisest mööda. See on film, mis paneb ühe silma nutma, teise muigama. Ikka ühekorraga ja läbisegi.

www.kino.ee

Loe täielikku tutvustust siit
Kasutaja avatar
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

Re: Teie, kes te elate

PostitusPostitas rauls » 24. Juuli 2012, 21:20

Ma olen antud Rootsi filmist tohutus vaimustuses, et raske seda õieti kirjeldadagi. "Teie, kes te elate" on mu läbi aegade lemmikfilmide edetabelis kõrgel 3. kohal. Juba visuaalse poole pealt on tegu absoluutse meistriteosega. See, mida me näeme, on maaliline ja väga huvitavalt kujundatud. Tutvustuses on kirjas, et üks silm nutab. Minu jaoks on tegu ikkagi ennekõike komöödiaga. Filmi nii öelda põhiidee on igapäeva elu kujutamine vähem või rohkem absurdses võtmes erinevates sketšides. Kõik toimuv on kujutatud tugeva koomilise alatooniga. Huumor on esteetiline ja täiesti minu maitse. Äärmiselt vaimukad on ka need stseenid, kus inimesed kurdavad oma suurt muret. Sihukesed tragikoomilised naljad ongi minu arust kõige paremad.

10/10

Lemmikstseen filmist
Kasutaja avatar
rauls
Ristiisa
Ristiisa

Re: Teie, kes te elate

PostitusPostitas Audrey » 01. August 2013, 01:45

Erinevalt raulsist ei olnud huumor täiesti minu maitse, kuid nauditav oli see küll! Ja see elektrikitarri stseen meeldis mullegi! Väga!
Kasutaja avatar
Audrey
Raevunud härg
Raevunud härg

Mine Filmid

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 17 külalist