Meeldis. Põnevalt lavastatud ja kirjutatud. Väga
catchy`d dialoogid ja karakterid. Pinnapealne ja kerge meelelahutus kui öelda väga otseselt. Koeppil on õnnestunud kogu kaadervärk doseerida väga täpsete
energy boostidega, mis aitasid nii loo kui ka sündmustiku kiirelt jalule. Mõneti üllatavalt mõjus lihtne
"bad cop wanting something and good guy doing his job", aga õnneks oli loo struktuur mõnusalt laiali pillutatud, et lugu ei oleks siililegi selge juba esimese 15 minuti jooksul.
Peamise kolmiku mäng toimis võrratult. Levitt on totaalne
everyman superhero. Lisaks tõigale, et tema girlfriend oli kohutavalt kena, oli too näitlejanna samuti väga oskuslikult sellisesse rolli valitud. Koeppi lavastajakäsi on tugev, humoorikas ja
action packed. Hoidus klišeedesse sukeldumisest või siis moondas neid oma filmi tarbeks hoopis etemaks. Shannoni roll samuti meeldis. Selle pollari näol oli tegemist tõsise närvipuntraga ja Shannoni energiline etteaste tegi tema ekraaniaja nauditavaks.
Kogu keskne pinge tugines siiski Levittil ja tema pideval kihutamisel. Kui ilmnes, mis ümbriku taga peitus, siis ei tekitanud see minus eriti tundeid, sest see oli ikka väga juustuselt välja mängitud, kuigi ma hindan selle taga peitunud mõtet, mis Levitti ja teised tegelased liikvele ajasid. Ma hoolisingi ainult peategelastest mitte Jamie Chungi muidu väga armsa tegelase soovidest ja unelmatest.
Üllatavalt arenes ka kogu sündmustik ikka väga omasoodu. Viimased veerand tundi mõjusid väga pikana ja ega ma eriti tahtnudki, et juba ära lõppeks.
Paljukiidetud linnasisene
action on tõesti väga kaunilt üles võetud. Ma ei tunne New Yorki eriti üldse, aga iga
bike chase andis koheselt tunda, kui suure linnaga on tegu. Mõõtmed olid paigas. Plussiks on ka avarate ja sisukate kaadritega operaatoritöö, mis mõjus värske ja kutsuvana. Kiire ja loomulik peategelase tutvustus, millele ei raisatud mõttetult aega. Seepärast oligi eriti tore just see, et lugu arenes ratta peal. Sõna otsese mõttes. Tugevalt välja joonistatud tegelased ja nende põhimõtted päästsid selle filmi igal juhul. Vastasel juhul pole siin üldse midagi vaadata. Äge rattasõit ilma meeldivate tegelasteta pole midagi väärt.
Annan
8/10, sest tänu sellele filmile on mul tuju hea, mind raputati ülikenade jalgratta
action-stseenidega ja ma veetsin poolteist meeldivat tundi ägedate tegelaste seltsis.
Filmi ajal tekkis räme rattaga sõitmise isu. Pagana lumi

PS. See supermehe võimetele vihjamine ajab muigama küll. Minu jaoks samuti oli see päris tore viis näidata kiiret mõtlemist ja reaktsiooni suurlinna liiklusmöllus.