Godzilla poeg

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

Godzilla poeg

PostitusPostitas Rain » 22. Aprill 2012, 19:37

Godzilla poeg
Son of Godzilla (1967)

Teadlased teostavad troopilisel saarel kliimat muutvaid eksperimente, ärritades sellega Godzillat, kes on vihasem kui kunagi varem, kuna ta peab kaitsma oma vastsündinud poega.

Ülevaate lisas: Rassu

Loe täielikku tutvustust siit
Kasutaja avatar
Rain
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

Re: Godzilla poeg

PostitusPostitas lostinthemist » 19. Veebruar 2013, 09:55

Ülevaates on pisike viga: "peab kaitsta." Aga samuti kiidan Rassut filmi lisamise eest! (Y) Jätka palun samas vaimus (Godzilla lainel, st)! :)

Paljud inimesed ütlevad, et tegemist on ühe halvima Godzilla filmiga. Ma ei saa isiklikult sellega nõustuda, Godzilla vs the Smog Monster (teise nimega Hedorah) oli minu mäletamist mööda piinarikas vaatamine.
Aga nagu AVGN ütles, et "Son of Godzilla" on kas halvim või parim Godzilla film, sõltuvalt sellest, missuguse pilguga sa seda vaatad. Muidugi, kui seda kõrvutada korralike Godzilla filmidega nagu näiteks "Final Wars" (OUMAIGAD, ma ei saa siiani üle, milline crazy blast see oli) või "DestroYAH," siis "Son of Godzilla" on üsna keskpärane.
Ma ütleks, et "Son of Godzilla" on koletisefilmi kohta uskumatult adorable. Eks see mängibki rohkem selle peale välja, kui visata oma ajud kapinurka, istuda mugavasse tugitooli ja lihtsalt vaadata ilma pingsalt mõtlemata. Kui selleks võimelised olete, siis "Son of Godzilla" pakub kvaliteetset(lol?) naudingut. Ajaviide, mis pakub kohati väga palju naeru, aga mitte midagi rohkemat. Vaatasin seda koos sõbrannaga ja me olime enamasti "awwww kui nunnu" miliganes kui Godzilla poeg oli ekraanil.

Ta nägi tõesti ülimalt armas välja ja igasugused piiksumised, häälitsused, olgu see kas siis nutmine, vingumine või rõõmustamine, tegid südame soojaks. Stseenid Godzilla ja ta poja vahel olid filmi parim osa, lausa kuld, ma ütleks. Alustades sellest, kuidas issi õpetab oma poega tuld sülgama - kõigepealt pisiGodzilla suutis välja pigistada suitsurõnga, seejärel Godzilla astub oma poja saba peale ja seejärel tuld lendas suust. :irw:
või siis kuidas pojake hüppab üle issi saba edasi-tagasi samal ajal, kui ta magab. Üks hetk ta koperdas saba otsa ja Godzilla avas oma silmad, andmaks mõista tähendusrikka pilguga, et üritab magada.
Side Godzilla ja tema poja vahel oli siiras ja üsnagi inimlik, mis sest, kui alguses tundus, et tegemist on üsna vastutustundetu, halva ja ükskõikse isaga, kes mõnikord võtab poja sabast kinni ja lohistab teda endaga kaasa, kui poeg vingerdab maas ja ei taha midagi teha. :irw:

Eks sel saarel, kus nad elasid, olid samuti omad ohud. Inimesed oma ilmaeksperimentidega (sotsiaalne sõnum, kui paha see inimkond oma tehnoloogiaga on) ja suured koletised. Hiigelsääskede moodi välja nägevate Mantiste liikumine oli uskumatult kohmakas põhikurjamist hiigelämbliku, Spiga, kõrval, mis oli oma aja kohta üllatavalt sujuv ja usutav. Mõned stseenid kohati filmitud stuudios ülekrutitud valguse all nägid odavad välja, aga samas midagi enamat ei ootakski 60ndate Jaapani koletisefilmist. Juba varem saarel elanud tüdrukut kehastanud näitlejanna tegi kohutavalt halba tööd. Kõik ülejäänud meesnäitlejad tegid tema kõrval usutava töö, aga kui näitlejanna ütles midagi... lihtsalt piinlik, awkward, kohmakas ja ääretult halb. Vedasin sõbrannaga kihla, et sel näitlejannal oli režissööriga "eriline suhe."
6/10

Pildid:
Spoiler :
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Minu elust ja enesest
Lõuna-Korea filmiblogi
Eelnevalt AvP_75, nüüd kasutajanimega lostinthemist.
Kasutaja avatar
lostinthemist
Ristiisa
Ristiisa

Re: Godzilla poeg

PostitusPostitas Rasmus » 19. Veebruar 2013, 15:05

lostinthemist kirjutas:Ülevaates on pisike viga: "peab kaitsta." Aga samuti kiidan Rassut filmi lisamise eest! (Y) Jätka palun samas vaimus (Godzilla lainel, st)! :)

Parandasin vea ära, tänud märkuse eest. ;-) Kuna kavatsen ise ka peagi "Godzillasid" järjest vaatama hakata, siis küllap lisan neid ka andmebaasi.
Kasutaja avatar
Rasmus
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

Mine Filmid

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 14 külalist