Moderaator: Meeskond
uLtImAtEcRiTiC kirjutas:Taaskord suudeti paraku pool filmi treilerites ära näidata, mis elamusele kindlasti kaasa ei aidanud - mida sa ikka vaatad, kui järgnev juba ette teada on.
brixxx kirjutas:Mina küll eelistasin suht põhjalike trailereid kuna ma tahan väga palju filme vaadata ning tahan kindel olla, et mulle film ikka meeldib, vahepeal vaatasin kolm Colin Firthi filmi, pidin ''Dorian Gray'' ja ''A Single Man'' ka vaatama, aga siis tüdinesin Colin Firthi-st ära, ta mängib ju kõiki rolle ühte moodi, aga ''A Single Man'' trailer ei ütle ka eriti midagi nii palju olen trailerist aru saanud, et mees kaotab autoõnnetusest mehe ja hiljem hakkab semmima Julianne Moore tegelaskujuga.
Cohen'i uus karakter ei tööta nii hästi täielikult scripted filmis. Arusaadav, muidugi, arvestades, kui tuntud mehega on tegu: tal ei oleks enam ilmselt võimalik inimesi tänavatel lollitada. Siiski, kadunud on inimeste reaktsioonidest tulenev lõbu, mis kõikides eelmistes filmides on olnud ning see, mis üle jäi, ei anna korraliku filmi mõõtu välja. Sisuliselt on tegu keskpärase romantilise komöödiaga täis toilet humor'i ja vulgaarsust, mille sisse on üritud siis segada seda sotsiaalset kommentaari ja satiiri, mida Cohenilt oodata võib.
Zinera kirjutas:5/10
Kuigi vahepeal tekkisid nii mõnedki igavad momendid, sai sellegipoolest naerda nii et küll ei ole.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 21 külalist