Pimeduse vastu

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

Pimeduse vastu

PostitusPostitas uLtImAtEcRiTiC » 04. September 2011, 20:15

Pimeduse vastu
Against the Dark (2009)

Enamik Maa populatsioonist on nakatunud viirusega, mis muudab nad inimliha söövateks ja verd joovateks koletisteks. Vaid grupp kütte, keda juhib Tao (iginoor Steven Seagal), suudab vampiir-zombid peatada ja nad hävitada.

Loe täielikku tutvustust siit
Kasutaja avatar
uLtImAtEcRiTiC
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

Re: Pimeduse vastu

PostitusPostitas Defexer » 04. September 2011, 20:40

Vaatasin vist kuskil pool filmist ära ning see on kohe kindlasti üks halvemaid filme temalt. Väga soovida vist andis teostus kuid IMDB`s ma olen sellel 1p pannud, niiet see on kohe kindlasti üks halvemaid filme.
Kasutaja avatar
Defexer
Ristiisa
Ristiisa

Re: Pimeduse vastu

PostitusPostitas CM-Girl » 04. September 2011, 20:54

defexer kirjutas:Vaatasin vist kuskil pool filmist ära ning see on kohe kindlasti üks halvemaid filme temalt. Väga soovida vist andis teostus kuid IMDB`s ma olen sellel 1p pannud, niiet see on kohe kindlasti üks halvemaid filme.

:D

Totaalselt vastupidine arvamus kui minul. Enne filmi vaatamist olin selle kohta veits lugenud ja mõtlesin, et see film mulle vast meeldida ei saa, aga eksisin. Alguses kuskil oli üks koht mis mõju avaldas, halb hakkas. Mõned üksikud kohad häirisid. Ja noo granaadil võttis alles aega, et plahvatada. :pööritus:

8/10

PS! Tundub, et need Seagali filmid mis mulle meeldivad, teistele ei meeldi ja vastupidi. (Nt."Under Siege")
Kasutaja avatar
CM-Girl
Ristiisa
Ristiisa

Mine Filmid

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 19 külalist