Saatuse büroo

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

Saatuse büroo

PostitusPostitas Rain » 28. November 2010, 13:31

Saatuse büroo
The Adjustment Bureau

Kas me kontrollime ise oma saatust või manipuleerivad meiega nähtamatud jõud? Senatisse teel olev ambitsioonikas poliitik David Norris (Damon) kohtub juhuslikult võluva baleriini Elise Sellasega (Emily Blunt), kellesarnast naist ta oma elus varem näinud pole. Just siis, kui Davidile tundub, et on tüdrukusse armumas, sekkuvad salapärased mehed, kelle eesmärgiks on need kaks lahus hoida. David saab teada, et tegemist on Saatuse Büroo agentidega, kes kasutavad kõiki enda valduses olevaid vahendeid, takistamaks Davidit ja Elise'i kokku jäämast. Ta peab tüdrukust loobuma ja liikuma mööda tema jaoks ettemääratud rada... või riskima kõigega, et olla koos oma armastatuga.

http://www.forumcinemas.ee

Täielikku tutvustust loe siit.
Kasutaja avatar
Rain
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

PostitusPostitas adi » 16. Mai 2011, 18:04

Ma hakkasin omaarust hoopis muud filmi vaatama, aga ok, kuna film juba peal oli siis mõtlesin, et tühja, vaatan ära. Eriti kuna ei omanud nõrka aimugi millest film räägib.

Esimesed 10 minutit olin juba rõõmus, et voh, äkki saame sellise korraliku poliitthrilleri a' "Michael Clayton" või "Charlie Wilson's War".
Veel 10 minutit - mkay, hakkab sisenema kerge sci-fi element ... ok-ok ... pole hullu ... saame äkki korraliku müstilise thrilleri, kerge dark X-Files puudutus on asi mida ikka naudiks
Järgmise 10 minuti jooksul hävitati imekiirelt igasugused lootused. Ilusate inimeste ja heasüdamlike rebel-inglite vaheline romantiline draama oli nii jube, et viimane 20 minutit jäigi vaatamata.

Loodetavasti lõppes kogu film totaalse maakera hävinguga kus ei jäänud tänu neile kahele armunule mitte keegi ellu. Korda armastavad inglid viskasid selle ühe rebeli põrgusse saatanale bitchiks ja inimkonnale õppetunniks lasid maakera lihtsalt õhku.
Kasutaja avatar
adi
Ristiisa
Ristiisa

Re: Saatuse büroo

PostitusPostitas Sten » 08. September 2011, 00:23

suht mediocre love-story.. veits ulmelisust ja noir välimusega "ingleid".. normaalne kolmapäeva film, mis seal ikka
Kasutaja avatar
Sten
Bond, James Bond
Bond, James Bond

Re: Saatuse büroo

PostitusPostitas CM-Girl » 30. Detsember 2011, 19:14

Kui umbes 10 minutit filmist oli vaadatud, tundsin kergendust. Sattusin väga hea filmi otsa. Olen mitmeid selle aasta filme näinud aga enamus on keskpärased või alla selle, see film aga meeldis väga. Algus ajas muigama, 4 meest katusel, mantlid seljas ja kaabud peas, ma ei tea miks, aga terve filmi aeg ajasid need kaabud mind naerma. :irw: Mõlemad peaosalised jätsid hea mulje. Minu lemmik selles filmis oli Charlie. Terence Stampi rollisooritus meeldis samuti. Huvitav film, põnev oli jälgida. Ühes kohas hakkas David mind ärritama, mõtlesin, et ta võiks naise rahule jätta ja oma teed minna. Lõpuga jäin enam-vähem rahule. Oleks võinud ka teistmoodi lõppeda.

9/10
Kasutaja avatar
CM-Girl
Ristiisa
Ristiisa

Mine Filmid

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 40 külalist