Kariibi mere piraadid: Musta pärli needus

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

PostitusPostitas Ralf » 22. September 2006, 22:00

Viimaks vaatasin ära, kaheplaadilise väljaande ja puha.

Igati tase seiklusfilm, millele maitset lisab veel Jack Sparrow' tegelane, vägagi hästi väljatöötatud karakter. Knightley ja Bloom olid samuti tasemel, Rush Barbossana kah. Eriefektid olid arvutimängulikud, mis sobisid filmi üldise seiklusliku atmosfääriga hästi kokku. Paar päris hea koreograafiaga stseeni, natuke tervitatavat huumorit ja ongi mõnus meelelahutusfilm olemas.

7,5/10
Kasutaja avatar
Ralf
love <3

PostitusPostitas Storm » 15. Oktoober 2006, 01:21

Legalize IT!
Storm
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas Brynety » 08. November 2006, 22:09

Ma olen sellest filmist juba ära tüdinenud:D:Daga kolmandat osa lähen ikka vaatama!;)(kui see kinodesse tuleb)
mina olen. olen olen. olen mina
Brynety
Batman alustab
Batman alustab

PostitusPostitas JDF » 27. November 2006, 14:05

Oeh, olen sellest filmist juba niiiniiii palju rääkinud, kuulnud, vaadanud mitmeid kordi filmi ja treilereid nii et olen täitsa tüdinud juba.
Agajah, Johnny Depp on täiesti omas karakteris, täiesti super. Olen alati sõnatuks jäänud tema filme vaadates, Johnny teeb iga filmi nii suureks meistriteoseks, iga klippki või intervjuu mis ma tast vaatangi ajab suu lahti. PERFECT tegelaskuju. Üldse, väga tase film. Olen kolm korda näinud, nii et enamvähem on peas. Mulle meeldis ka Davy Jones, mulle üldse lähevad peale sellised pahad tegelased peale. Isegi rohkem vahest kui head. Aga Jack kaldub sinna keskele, kavala kuid südames hea piraadi poole. Samas ei tea ka, aganoh, pirate. :D Kraken oli hea lahendus, nüüd ootan aina segasemalt kolmandat osa. Lähen sammuti esilinastusele. Muidu vägaväga super film, kõik on täiesti hea, sündmustik ja filmimispaik ja sisu. Ainult et kui viriseda siis vahepeal venis. Orlando ei meeldind väga, selline liiga üllas poisu. Isegi tore et ta välja jäetakse kui tehakse veel neljasgi film... Keira oli see osa väga sümpaatne. Meeldis. Ja rääkides veel pahadest, siis Barbossa on ka väga hea. ( näitleja nimi praegu ei tule, mingi Rush oli, sest tegelt mul on väga, väga paljud näitlejad nime, näo ja filmide järi meeles. :) ) Ta oli lõpus lihtsalt the best. Tundus selline lõbus. Agajah, mis ma ikka oskan õelda. Depp teeb selle filmi lihtsalt meeletult heaks. Hinnang: 9,5/10.
Johnny on parim lihtsalt.
JDF
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

PostitusPostitas Weirdo » 27. November 2006, 23:47

Olen alati sõnatuks jäänud tema filme vaadates, Johnny teeb iga filmi nii suureks meistriteoseks, iga klippki või intervjuu mis ma tast vaatangi ajab suu lahti

Pean nõustuma :)

Iseküsimus, kas piraat üldse saab hea olla. Kuskil siin Filmiveebi avarustes on selle kohta, kas Jack oli hea, päris terav vaidlus. Selles suhtes, et igasugused mereröövliromaanid on puhas romantika. Tegemist siiski tavaliste julmurite, mõrvaritega. Njah...ega keegi tänapäeval ei ülista sarimõrvareid jne. Väljaarvatud muidugi inimesed, kelle jaoks nad iidolid on, ehk siis tavaarusaamades "väheke" psühhid.
Jack oli oma kasu peal väljas, kuid ei paistnud silma mingi tohutu sadismiga, minu meelest. Ei tapnud ta ka kedagi. Nii et vaataja jaoks ta kindlasti positiivne tegelane. Samas ei ava need filmid põhjalikult Jacki "hingeelu" :P

Seda minagi, et Will nii väga ei sümpatiseerinud - kuidagi liiga hero...Tegelikult tundub Barbossa (Geoffrey Rush) maette koomiline...varem mitte, aga üks inimene juhtis tähelepanu kaabule ja kogu olekule, siis nüüd mõjub ta tõesti (kohati) ebapiraadilikult. Davy Jones tundus kuidagi sümpaatsem.
Kasutaja avatar
Weirdo
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Priit » 28. November 2006, 15:58

Tegelikult teises osas eriti tundus, et Depp mängib oma osa natukene üle.
There was a HOLE here. It's gone now.
Kasutaja avatar
Priit
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas JDF » 18. Detsember 2006, 15:29

Upsi, ma oleks pidanud kirjutama seda hoopis teise filmi omasse, ma ajasin sassi. :shock:
Priit, misasja, Depp mängib üle? :lol:
Mis kõva nali see veel on?
Johnny on parim lihtsalt.
JDF
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

PostitusPostitas Priit » 18. Detsember 2006, 16:42

JDF kirjutas:Upsi, ma oleks pidanud kirjutama seda hoopis teise filmi omasse, ma ajasin sassi. :shock:
Priit, misasja, Depp mängib üle? :lol:
Mis kõva nali see veel on?

ˇ
Räägin seda mida nägin. Üks küsimus, kas sa fännad Deppi?
There was a HOLE here. It's gone now.
Kasutaja avatar
Priit
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Gamma14 » 04. Jaanuar 2007, 15:14

Äge ja põnev film, tasub vaadata. Deppi parimad rollid ongi minu arvates "Piraatides". Kapten Jacki ossa sobib ta suurepäraselt.

9/10
Kasutaja avatar
Gamma14
Raevunud härg
Raevunud härg

PostitusPostitas r.m.x » 16. Oktoober 2007, 21:33

väga hea film ja sountrack oli ka hea.

10/10
Kasutaja avatar
r.m.x
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

PostitusPostitas Reinuvader Rebane » 17. Oktoober 2007, 19:05

Weirdo kirjutas:Iseküsimus, kas piraat üldse saab hea olla. Kuskil siin Filmiveebi avarustes on selle kohta, kas Jack oli hea, päris terav vaidlus. Selles suhtes, et igasugused mereröövliromaanid on puhas romantika. Tegemist siiski tavaliste julmurite, mõrvaritega.

ehh, ega nad väga kõrilõikajad alati ka polnud, osad olid lihtsalt sulid ja petised, kõige rohkem aga oli salakaubavedajaid. veeti vinnutatud liha, tubakat, veini, laskemoona, orje ja eksootilisi loomi. rannaröövlid on ehk kõige süngem osa piraatidest, kus meelitati laev karile ja nagu laevalolevad suvalised tsiviilid veel küll kannatanud poleks, tehakse kõigile üks null ja kantakse veel välja kõik mis meeldib. samuti rööviti õnnetu juhuse tõttu laevahuku läbi teinuid. soome rannikul oli see üsna tavaline, ma arvan, et lõuna eestis, saaremaal ja liivimaal ehk samuti.
Kasutaja avatar
Reinuvader Rebane
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas Weirdo » 18. Oktoober 2007, 15:41

Reinuvader Rebane kirjutas:ehh, ega nad väga kõrilõikajad alati ka polnud, osad olid lihtsalt sulid ja petised, kõige rohkem aga oli salakaubavedajaid. veeti vinnutatud liha, tubakat, veini, laskemoona, orje ja eksootilisi loomi. rannaröövlid on ehk kõige süngem osa piraatidest, kus meelitati laev karile ja nagu laevalolevad suvalised tsiviilid veel küll kannatanud poleks, tehakse kõigile üks null ja kantakse veel välja kõik mis meeldib. samuti rööviti õnnetu juhuse tõttu laevahuku läbi teinuid. soome rannikul oli see üsna tavaline, ma arvan, et lõuna eestis, saaremaal ja liivimaal ehk samuti.

Ega alati vast mitte jah, kuid ma arvan, et enamuses siiski..Polnud raske inimesi tappa, kui see vajalik oli. Aga eks võis selliseid Cpt. Weird'e ka olla nagu Jack :P Salakaubavedamine ja niisama petmine pole teab mis kohutav patt, kuid kui juba julmaks tapmiseks läheb siis..Selles suhtes mulle ikkagi tundub, et see piraatluse romantiseerimine pole päris õige. Samamoodi võiks ülistada ka igasuguseid tänapäeva (sari)mõrvareid.
Kasutaja avatar
Weirdo
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Unistaja » 04. Märts 2009, 21:03

Vaimukas, naljakas, tempokas.
Tõelisele fännile garanteeritud meelelahutus ka mitmekümnendal vaatamisel.
The night is darkest just before the dawn.
And I promise you, the dawn is coming.
Kasutaja avatar
Unistaja
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

PostitusPostitas LiveForThis » 04. Märts 2009, 21:45

Ei ole küll mingi fänn, aga siiani olen mitmekordsel vaatamisel kogu filmi nautinud.
Kasutaja avatar
LiveForThis
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas eerik » 04. Märts 2009, 22:19

Tõesti hea on meenutada. Esimesel vaatamisel oli nii igav, et väga magus uni tuli ja jäin mõnusasti magama. 8)
Kasutaja avatar
eerik
Ristiisa
Ristiisa

EelmineJärgmine

Mine Filmid

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 15 külalist