Moderaator: Meeskond
Olen alati sõnatuks jäänud tema filme vaadates, Johnny teeb iga filmi nii suureks meistriteoseks, iga klippki või intervjuu mis ma tast vaatangi ajab suu lahti
JDF kirjutas:Upsi, ma oleks pidanud kirjutama seda hoopis teise filmi omasse, ma ajasin sassi. :shock:
Priit, misasja, Depp mängib üle? :lol:
Mis kõva nali see veel on?
Weirdo kirjutas:Iseküsimus, kas piraat üldse saab hea olla. Kuskil siin Filmiveebi avarustes on selle kohta, kas Jack oli hea, päris terav vaidlus. Selles suhtes, et igasugused mereröövliromaanid on puhas romantika. Tegemist siiski tavaliste julmurite, mõrvaritega.
Reinuvader Rebane kirjutas:ehh, ega nad väga kõrilõikajad alati ka polnud, osad olid lihtsalt sulid ja petised, kõige rohkem aga oli salakaubavedajaid. veeti vinnutatud liha, tubakat, veini, laskemoona, orje ja eksootilisi loomi. rannaröövlid on ehk kõige süngem osa piraatidest, kus meelitati laev karile ja nagu laevalolevad suvalised tsiviilid veel küll kannatanud poleks, tehakse kõigile üks null ja kantakse veel välja kõik mis meeldib. samuti rööviti õnnetu juhuse tõttu laevahuku läbi teinuid. soome rannikul oli see üsna tavaline, ma arvan, et lõuna eestis, saaremaal ja liivimaal ehk samuti.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 15 külalist